" БУСЕР"..!?
Всяко поколение си има своите абревиатури и идиоми. Скоро моят наследник ми каза че съм минал на страната на лорд Вейдър. Сринах се от смях. Така че БУСЕР пак нещо такова ще да е!
|
|
" БУСЕР"..!?
julyanvonemona написа:" БУСЕР"..!?
Всяко поколение си има своите абревиатури и идиоми. Скоро моят наследник ми каза че съм минал на страната на лорд Вейдър. Сринах се от смях. Така че БУСЕР пак нещо такова ще да е!
emilgrigorov написа:Предприятие за Производство на Резервни Части и Нестандартно Оборудване. А "Бусер" ме мъчи вече няколко десетилетия
Чиновник съм от 96та в дъжавни или общински органи и трябва да Ви споделя, че употребата на алкохол е сведена почти до символичност в последните няколко години. Преди 10 и повече години се пиеше здраво или поне на мен така ми се е струвало, бил съм си по-млад.
nk7702n написа:Аз предпочитам Мохито или Шериданс.Хубаво е това, че не се пие толкова много, не го чувам само от Вас. Оттук би следвало да заключим, че се работи по - отговорно и по - качествено.
goblin написа:nk7702n написа:Аз предпочитам Мохито или Шериданс.Хубаво е това, че не се пие толкова много, не го чувам само от Вас. Оттук би следвало да заключим, че се работи по - отговорно и по - качествено.
От това, че се пие по-малко, изобщо не следва, че се работи повече, по-отговорно, и по-качествено. Просто младежите по-малко носят, вероятно.
Имате предвид някоя от онези полските по лиценз на "Dekel" или онези пак по техен лиценз - същите, само че произведени от "Ереванский станкостроительны завод". Хубави са защото са по прибрани и не заемат място, а и ако базираш добре детайлите си имат доста прецизна (в рамките на разбиранията на тази дума по времето соца). Днес само можем да си мечтаем за онова време защото ония западни гамени ни подпряха с ей това(тип декел)
Назад към Строителство и регулация
|
|
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot], Google Adsense [Bot] и 33 госта