начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

deklaraciq

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

deklaraciq

Мнениеот emo29 » 07 Авг 2005, 11:36

zdraveite kiak ste iskah da vi pomolia za edna pomosht kak da otkria formyoliar za deklarcia za ychrediavane na pravo na polzyvane na imot predvaritelno blagodaria
emo29

Мнениеот галина » 07 Авг 2005, 14:28

Правото на ползване не се учредява с декларация!
галина

Мнениеот гост » 11 Авг 2005, 01:12

"по ЗУТ" всичко се учредява с декларация, и право на преминаване и право на строеж даже понякога. Направо съм шашнат. Важното е да имаш "инвестиционно намерение" :) Пък оттам нататък на какъвто служител удариш в общината. Човек ако слуша от общински служител за ЗУТ, ще си помисли, че ЗУТ като е писан не е мислено, че може да има ЗС или вещно право въобще. Абе уляга ама бавно....
гост

Мнениеот posetitel » 11 Авг 2005, 01:17

Neobhodim Vi e dogovor, koito da skliuchite sas saotvetnoto lice i da go zaverite notarialno.
posetitel

Мнениеот anti » 11 Авг 2005, 09:04

Аз знам за такова учредяване с молба. некъде к прованса беше.
anti

Мнениеот Гост » 11 Авг 2005, 09:14

Не с молба бе-с декларация:) Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!
Гост

Мнениеот anti » 11 Авг 2005, 09:44

Молба бе идиот, не можеш ли да четеш
anti

Мнениеот Гост » 11 Авг 2005, 10:38

А бе, ти от майтап не разбираш ли?
Гост

Назад към Взаимопомощ