начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Откъде мога да си набява образци/бланки на договори?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Откъде мога да си набява образци/бланки на договори?

Мнениеот Гергана » 08 Авг 2005, 12:59

Здравейте! Следвам право (четвърти курс) и бих искала да си направя нещо като база-данни с образци и формуляри на често използваните договори, които да ми помагат в бъдещата ми работа. Знам, че почти всички практикуващи юристи ползват такива.... Знам също и, че ги има в платените версии на Сиела и други такива, но за момента нямам възможност да си закупя годишен абонамент. Интересува ме, дали има някаква база-данни с подобни неща в интернет или поне някакво CD на юридическите издателства, на което са качени подобни неща или ..... въобще нещо което може да ми е от полза :?:

Благодаря ви много :)

Гергана, гр. София
Гергана

Мнениеот Гост » 08 Авг 2005, 13:28

Естествено, че ги има. Ползвайте Google, напишете в полето за търсене търсения от вас договор, като го поставите в кавички. Например "договор за изработка", натиснете бутон "търси само в български страници" и преглеждайте страница след страница.
Нищо лесно няма. Но ви гарантирам, че ще намерите сайт с образци.
Гост

Мнениеот Гергана » 08 Авг 2005, 16:20

Благодаря Ви много :)
"гост", явно работата е била в кавичките, защото когато търся без тях, почти никога не намирам търсеното.
"S", наистина много полезен сайт, точно такъв ми трябваше - с повечко договори на куп. Мерси :)
Е, ако някой има в предвид и други сайтове, може да сподели... Предполагам, ще е полезно и за други начинаещи като мен :idea:
Отново благодаря и приятен ден на всички :!: 8)
Гергана

Мнениеот nikilex » 08 Авг 2005, 16:33

nikilex
Потребител

Назад към Взаимопомощ