начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Фактури

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Фактури

Мнениеот Гост » 27 Юли 2005, 12:07

Здравейте,

Как мога да отчета транспортни разходи. Аз съм служител в ЕООД, само срещу фактура за горивото ли?
Как мога да отразя счетоводно един служебен авансова сума за която после да представа фактура. Чудя се още дали таксиметровите шофьори издават фактури?
Гост

Мнениеот lil » 27 Юли 2005, 15:21

тръсете счетоводител
Но само фактура за транспортните разходи не стига, трябва ви и командировачен лист, който да е заверен
lil
Младши потребител

Мнениеот Гост » 28 Юли 2005, 15:18

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Продължавай да се чудиш, докато ти :idea:
Гост

Не задаваш въпроса на правилен човек

Мнениеот 0899/186073 » 01 Авг 2005, 22:53

Това е въпрос на който адвокат не може да ти отговори, защото това е въпрос от счетоводно естество. И понеже по една случайност съм юрист, работещ в счетоводна кантора ще ти отговоря така:
1. Автомобилът / превозното средство/ трябва да е придобито на името на фирмата/ дружеството / и да се води като ДМА.
2. Да служи за производствени нужди а не шефът да си коландри любовницата в него.
3. Трябват ти фактури от горивото плюс подпечатани с фирмения печат и попълнени пътни листи.
Останалото ще го свърши счетоводителят ти.
0899/186073

a s dogovor za polzvane na lichnia avtomobil ot firmata?

Мнениеот anasdtassia terzieva » 02 Авг 2005, 14:56

kolega a ako ima dogovor za polzvane na lichnia avtomobil na slujitelia za deinostta na drujestvoto, kak shet izglejdat neshtata?
anasdtassia terzieva

Назад към Взаимопомощ