начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

Практика

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Практика

Мнениеот Гост » 23 Юли 2005, 13:16

Здравейте,аз съм студент от 2-ри курс и преди 2 дни започнах работа при адвокат.Искам да ви попитам,къде трябва да входирам молба за назначаване на вещо лице ,когато делото е търговско,гледа се от окръжен съд и е насрочено за 11.08.
Благодаря!
Гост

Мнениеот Гост » 23 Юли 2005, 17:02

Моля Ви,поне ми дайте някаква насока!
Гост

Мнениеот галина » 23 Юли 2005, 17:30

Адвокатът не ви ли каза?Щом делото ще се гледа от ОС-значи там следва да депозирате своята молба.
галина

Мнениеот Гост » 23 Юли 2005, 21:05

добре но къде в деловодството или в стаята за насрочени дела !
Гост

Мнениеот Гост » 23 Юли 2005, 21:24

Деловодството поне при нас е така , а адвоката не ви ли каза ...........
Гост

Мнениеот Гост » 23 Юли 2005, 21:54

Ако не желаете адвоката при който роботите да знае какво искате да направите- отидете в канцеларията и попитайте тях! Едва ли биха отказали да Ви отговорят! Само да не сгрешите нещо.
Гост

Назад към Взаимопомощ