Защо ми наложихте най-тежката мярка за неотклонение - "задържане под стража"...???
Изминали са повече от 13 години, дори да вземем сочената от ОБВИНЕНИЕТО дата 12.03.1992г., и не съм измамил никого, и беше необходимо да ми наложите най-тежката мярка ?
Още повече, че в момента, когато ми я наложихте, аз се намирах в чужбина, и напрактика мярката не може да изпълни целта си, дори точно обратното.....
И главният ми въпрос е, Защо изобщо ВПИСАХТЕ този ОБВИНИТЕЛЕН АКТ, не можахте ли да видите колко ммного абсурдни неща има в него ?
- Дата и час: 23 Ное 2024, 10:04 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Открито писмо до Районен Съдия М.КОЛЕВА от Стара Загора
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
14 мнения
• Страница 1 от 1
Обвинителен акт на НЕЙЧО НЕЙЧЕВ от РП Стара Загора
РАЙСННА ПРОКУРАТУРА–СТАРА ЗАГОРА
ОБВИНИТЕЛЕН АКТ
По сл.дело №2511/1992г. по описа на ОСС-Ст.Загора
Преписка №211/2002г. по описа на РП-Ст.Загора
По обвинението на: ЕМИЛ СИМЕОНОВ МИТКОВ
По чл.210 ал.1 т.5 вр. чл.209 от НК
.
.
.
.
На основание чл.240 НПК внасям настоящия обвинителен акт ведно със сл.дело в Районен съд-Стара Загора.
31.03.2003г.
Стара Загора
ПРОКУРОР в РП: Н.НЕЙКОВ
ОБВИНИТЕЛЕН АКТ
По сл.дело №2511/1992г. по описа на ОСС-Ст.Загора
Преписка №211/2002г. по описа на РП-Ст.Загора
По обвинението на: ЕМИЛ СИМЕОНОВ МИТКОВ
По чл.210 ал.1 т.5 вр. чл.209 от НК
.
.
.
.
На основание чл.240 НПК внасям настоящия обвинителен акт ведно със сл.дело в Районен съд-Стара Загора.
31.03.2003г.
Стара Загора
ПРОКУРОР в РП: Н.НЕЙКОВ
- ЕМИЛ МИТКОВ
Малко ИНФО
Най-тежката мярка, ми беше наложена на третото съдебно заседание, защото не съм се явил лично, но вместо мен присъстваше моят адвокат...
Преди това се явявах лично на съдебните заседания, но КОЛЕВА отказваше да даде ход, защото отсъстваха свдетели.......
Преди това се явявах лично на съдебните заседания, но КОЛЕВА отказваше да даде ход, защото отсъстваха свдетели.......
- ЕМИЛ МИТКОВ
Re: Открито писмо до Районен Съдия М.КОЛЕВА от Стара Загора
ЕМИЛ МИТКОВ написа:Защо ми наложихте най-тежката мярка за неотклонение - "задържане под стража"...???
Изминали са повече от 13 години, дори да вземем сочената от ОБВИНЕНИЕТО дата 12.03.1992г., и не съм измамил никого, и беше необходимо да ми наложите най-тежката мярка ?
Още повече, че в момента, когато ми я наложихте, аз се намирах в чужбина, и напрактика мярката не може да изпълни целта си, дори точно обратното.....
И главният ми въпрос е, Защо изобщо ВПИСАХТЕ този ОБВИНИТЕЛЕН АКТ, не можахте ли да видите колко ммного абсурдни неща има в него ?
-Свид.НЕДЯЛКА ПАЧАМАНОВА предала документите на свид.МИНКА РАШЕВА–гл.счетоводител на ТДУ-СтараЗагора, като я помолила да ги внесе за подпис при началника свид.ДРАГАН ДРАГАНОВ.
-Свид.МИНКА РАШЕВА останала с впечатлението, че това са документи на ДЗУ, тъй като преди това при запознанството си със свид.НЕДЯЛКА ПАЧАМАНОВА разбрала, че е счетоводител в ДЗУ-СтараЗагора.
-У свид.МИНКА РАШЕВА и свид.ДРАГАН ДРАГАНОВ се породило убеждението, че представените документи са от ДЗУ-СтараЗагора и последния подписал платежните искания, още повече, че на справката-декларация съществувал негов подпис положен преди това – през месец Ноември 1991г.
Аз, обвиняемият къде съм, защосъм обвинен, след като не съм присъствал .....????????
- Гост
Държавата написа:Прегледай се, Митков
Все още чакам .... Държавата да ми каже къде да се прегледам...
А и много ми е интересно.... защо ?
Защото показвам публично как се злоупотребява с власт ?
Съдебната система не е за да съществува сама за себе си, тя трябва да е прозрачна, данъкоплатците имат право да знаят как се харчат парите им, и за какво..... Нали ?
Аз няма от какво да се страхувам, защото никого не съм ИЗМАМВАЛ, а съдебната машина ме преследва...
И ме съветва да си трая, да си мълча, защото не било в моя полза....
- ЕМИЛ МИТКОВ
Реплика към Съдия МИЛЕНА КОЛЕВА
Аз много съжалявам, че наложи да излезете в продължителни болнични, няма да посочвам защо....., но по този начин се освободихте от моралната отговорност, а и не само .....
Защото именно Вие вписахте и допуснахте този абсурден обвинителен акт до съдебно заседание....
В последствие пак Вие отказахте да дадете ход на делото, защото отсъствали свидетели.....
И пак Вие ми наложихте най тежката мярка.....
Не си ли направихте труда да прочетете обвинителният акт, или не го разбрахте, не видяхте ли, че не аз, а друга личност е преставила ПЛАТЕЖНОТО ИСКАНЕ.....?
Обвинителят е описал ИЗМАМАТА по следния начин:
Свид.НЕДЯЛКА ПАЧАМАНОВА предала документите на свид.МИНКА РАШЕВА–гл.счетоводител на ТДУ-СтараЗагора, като я помолила да ги внесе за подпис при началника свид.ДРАГАН ДРАГАНОВ.
Свид.МИНКА РАШЕВА останала с впечатлението, че това са документи на ДЗУ, тъй като преди това при запознанството си със свид.НЕДЯЛКА ПАЧАМАНОВА разбрала, че е счетоводител в ДЗУ-СтараЗагора.
У свид.МИНКА РАШЕВА и свид.ДРАГАН ДРАГАНОВ се породило убеждението, че представените документи са от ДЗУ-СтараЗагора и последния подписал платежните искания, още повече, че на справката-декларация съществувал негов подпис положен преди това – през месец Ноември 1991г.
Аз никъде не виждам да присъствам тук........
Защо го допуснахте и го вписахте ?
Искам да знам.....
Защото именно Вие вписахте и допуснахте този абсурден обвинителен акт до съдебно заседание....
В последствие пак Вие отказахте да дадете ход на делото, защото отсъствали свидетели.....
И пак Вие ми наложихте най тежката мярка.....
Не си ли направихте труда да прочетете обвинителният акт, или не го разбрахте, не видяхте ли, че не аз, а друга личност е преставила ПЛАТЕЖНОТО ИСКАНЕ.....?
Обвинителят е описал ИЗМАМАТА по следния начин:
Свид.НЕДЯЛКА ПАЧАМАНОВА предала документите на свид.МИНКА РАШЕВА–гл.счетоводител на ТДУ-СтараЗагора, като я помолила да ги внесе за подпис при началника свид.ДРАГАН ДРАГАНОВ.
Свид.МИНКА РАШЕВА останала с впечатлението, че това са документи на ДЗУ, тъй като преди това при запознанството си със свид.НЕДЯЛКА ПАЧАМАНОВА разбрала, че е счетоводител в ДЗУ-СтараЗагора.
У свид.МИНКА РАШЕВА и свид.ДРАГАН ДРАГАНОВ се породило убеждението, че представените документи са от ДЗУ-СтараЗагора и последния подписал платежните искания, още повече, че на справката-декларация съществувал негов подпис положен преди това – през месец Ноември 1991г.
Аз никъде не виждам да присъствам тук........
Защо го допуснахте и го вписахте ?
Искам да знам.....
- ЕМИЛ МИТКОВ
ПЛАТЕЖНО ИСКАНЕ - Доказателство №32
ПЛАТЕЖНО ИСКАНЕ - Доказателство №32
Сега съм сигорен, че ще забележите, че това ПЛАТЕЖНО ИСКАНЕ няма дата....
и, че не отговаря на изискванията за банков документ.....
няма начин да не му обърнете внимание........
Сега съм сигорен, че ще забележите, че това ПЛАТЕЖНО ИСКАНЕ няма дата....
и, че не отговаря на изискванията за банков документ.....
няма начин да не му обърнете внимание........
- ЕМИЛ МИТКОВ
Ако нямаш какво да коментираш, по добре не пиши глупости
галина написа:Абе човек,стига ни занимава с твоите проблеми!НАЕМИ СИ АДВОКАТ,ПЛАТИ МУ и ТОЙ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ТЕ СЛУША!Отдели и някой лев за задължителните годишни прегледи!!!!!!!!!!!!!!
Уважаема Галина,
Ако нямаш какво да коментираш, по добре не пиши глупости,
защото ще ти пожелая и теб да те заплащва затвор, за нещо което не си извършила.......
ЕМИЛ МИТКОВ
Номер ICQ: 349-356-098
- EMIL MITKOV
Все още чакам.........
Държавата написа:Прегледай се, Митков
Все още чакам, за да разбера къде да се прегледам ?
- ЕМИЛ МИТКОВ
14 мнения
• Страница 1 от 1
|
|