Здравейте,
днес попаднах на следният текст:
"Преди 2 дни бях на наборна комисия, обясниха ми че тъй като ми предстоя да се дипломирам като бакалавър. ще ме изчакат, но след това могат да ме вземат в казарма- такива били новите поправки в сила от 1-ви юни. Ако си магистър не може да се отложиш"
(http://www.dnes.bg/forum/viewtopic.php?t=517)
До каква степен тази информация е достоверна?
Аз лично също чувам подобни слухове и ще се радвам ако посочите съответните текстове, които да потвърдят или отхвърлят този "слух".
Благодаря предварително.
- Дата и час: 23 Ное 2024, 09:53 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Магистратура не отлага наборна военна служба???
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
proverqvah skoro za tova
Nqma takova neshto ! Voennata ti slujba se otlaga do momenta v koito se prekasnat studentskite ti prava, a tova veche se opredelq ot pravilnika na saotvetniq VUZ (no ne vqrvam nqkade da ima magistri bez studentski prava ). Taka, che otgovora shte namerish tam. Ako si se ukrival ima globa, spored novite izmeneniq predelnata vazrast e 27 godini.
- Marsian
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|