начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Магистратура не отлага наборна военна служба???

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Магистратура не отлага наборна военна служба???

Мнениеот наборник » 11 Юли 2005, 16:14

Здравейте,
днес попаднах на следният текст:

"Преди 2 дни бях на наборна комисия, обясниха ми че тъй като ми предстоя да се дипломирам като бакалавър. ще ме изчакат, но след това могат да ме вземат в казарма- такива били новите поправки в сила от 1-ви юни. Ако си магистър не може да се отложиш"
(http://www.dnes.bg/forum/viewtopic.php?t=517)

До каква степен тази информация е достоверна?
Аз лично също чувам подобни слухове и ще се радвам ако посочите съответните текстове, които да потвърдят или отхвърлят този "слух".

Благодаря предварително.
наборник

proverqvah skoro za tova

Мнениеот Marsian » 11 Юли 2005, 16:39

Nqma takova neshto ! Voennata ti slujba se otlaga do momenta v koito se prekasnat studentskite ti prava, a tova veche se opredelq ot pravilnika na saotvetniq VUZ (no ne vqrvam nqkade da ima magistri bez studentski prava :) ). Taka, che otgovora shte namerish tam. Ako si se ukrival ima globa, spored novite izmeneniq predelnata vazrast e 27 godini.
Marsian

Назад към Взаимопомощ