Моля Ви за помощ. Спечелих дело пред ВАС . Бях неправомерно съкратена от Държавната агенция по метрология като държавен служител , точно преди да се пенсионирам. Само че адвокатката ми е пропеснала да ме запознае със всички детайли.
Решението е излязло още края на април 2005 г.
Аз обаче решение не съм получила.
Въпросът е следният : Аз ли трабва да си търся решението или съдът трябва да ме уведоми и от кога започва да тече срокът в който аз трябва да си подам молба за възстановяване на работа : ОТ ДАТАТА НА РЕШЕНИЕТО НА СЪДА ИЛИ ОТ ДАТАТА НА КОЯТО АЗ СЪМ ПОЛУЧИЛА РЕШЕНИЕТО.
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ИЗРАЗИЛИ СТАНОВИЩЕ ПО МОЯ ПРОБЛЕМ
- Дата и час: 26 Ное 2024, 17:21 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Помогнете моля -изпуснат ли е срокът??????
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
ВАС няма да ти изпрати решението, ти сама трябва да си го поискаш - с молба за препис и тогава ще го получиш. Може и да си ги изпринтиш от нета: http://www.sac.government.bg.
- Гост
??? А от кога започва да тече двуседмичният срок
А от кога започва да тече двуседмичният срок за подаване на молба за явяване за възстановяване на работа ???
И ако е изпуснат срока , дали имам шанс при дело за имуществените спорове да ми се изплатят паричните обезщетения за времето през което не съм била на държавна служба . Моля Ви за отговор , защото ако съм си изпуснала срока , поне да зная дали имам шанс да си получа обезщетенията.
Предварително МНОГО благодаря !
И ако е изпуснат срока , дали имам шанс при дело за имуществените спорове да ми се изплатят паричните обезщетения за времето през което не съм била на държавна служба . Моля Ви за отговор , защото ако съм си изпуснала срока , поне да зная дали имам шанс да си получа обезщетенията.
Предварително МНОГО благодаря !
- Мария
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|