начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Scribtor, Пионерче, Донна, Enigma, Stavrev & всички от ч

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Scribtor,Пионерче,Донна,Enigma,Stavrev & всички от чата,

Мнениеот scribtor » 16 Мар 2005, 21:29

Нищо няма да стане, почти е гарантирано.
Това е като, на умряло куче, нож да вадиш!
Аватар
scribtor
Потребител

Re: Милена е найвероятно юристконсулвМинЗдравеопазавне

Мнениеот stavrev » 16 Мар 2005, 22:13

Ех,какво значение има това?Нещо не ми харесва да бърникаме в личния живот на хората, дори и да са съдии.

А това,което написа Гега е много точно,но хората към които той се обръща нито във форума,нито някъде другаде ,ще посмеят да му отговорят.
stavrev
Потребител

Мнениеот Стоянчо » 16 Мар 2005, 22:24

Още веднаж благодаря за отзивчивостта на всички и най-вече за съветите които ми давате.
Вашата съпричастност ми оказва огромна морална подкрепа, което е повече от безценно.
Относно съжденията на Enigma, кой ще заплати служебно назначената експертиза - разпореждането на съда е да се изплати от ищеца.
А на въпроса на Адресат отговорям, че производството е по чл. 97, ал.1, 3 и 4 от ГПК.
Досега не исках да обявявам това, защото не искам да се сещам дори, камо ли да коментирам, какво правосъдно чудо е преживял ищеца досега за да стигне до предявяване на иск по чл. 97, ал. 4 от ГПК. Сещате се за какво Ви говоря, нали?
Стоянчо

Мнениеот enigma » 17 Мар 2005, 02:48

Това имах предвид. Ами не я плащайте, не могат да Ви накарат - просто подайте писмено заявление, че няма средства и искате заплащането и от сметката на съда. И тогава цялата простотия със служебното назначаване на експертиза увисва във въздуха. После е ясно, че решението няма да е във ваша полза, но това е ясно за всички.
enigma

Мнениеот korsar » 17 Мар 2005, 08:35

Хей, "адресат",
За какъв ЗАП и за какво административно производство говориш ?!
Човексът изрично сочи, че предявеният иск е по чл.97, ал.4 ГПК.
korsar
Младши потребител

Мнениеот адресат » 17 Мар 2005, 09:42

Колега, какъв е иска се уточни след въпроса ми.
адресат

Предишна

Назад към Взаимопомощ