- Дата и час: 22 Ное 2024, 15:03 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
prehvarlqne na avtomobil
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
prehvarlqne na avtomobil
Moi klient e polu4il v nasledstvo edin avtomobil.Toi e na 3 du6i, koito sa saglasni da go prodadat. Klientat mi e v 4ujbina , no e ostavil palnomo6no na edin ot drugite dvama naslednici. Vaprosat e moje li da go prehvarlim kato klientat mi ima zadaljeniq kam zdravnata kasa? I te ne sa malko ,, mai za vsi4kite 5 godini?
- Krasimir Kirilov
Re: prehvarlqne na avtomobil
da, mojete. Pri pokupko-prodajba na MPS prodava`ite popalvat deklaraciq po 4len 226 al.2 ot DPK, no tq ne e obvarzana s nqkakvi proverki, a e prosto 1 deklaraciq. Notariusat 6te udostoveri sdelkata. I posle noviqt kupuva4 v 14 dneven srok otiva v KAT da si smeni talona na svoe ime.
- Petranka
Re: prehvarlqne na avtomobil
Ами за да не се притеснявате погледнете чл.226, ал.4 от ДПК. Просто частта на Вашия клиент от продажната цена на автомобила да бъде внесена по сметка на НОИ. А иначе той/пълномощника/ да декларира задълженията си в декларацията по чл.226, ал.2
- nkunev
- Младши потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|