начало

Кои грешки при отчитането на медицинска помощ извиняват лечебните заведения пред НЗОК Кои грешки при отчитането на медицинска помощ извиняват лечебните заведения пред НЗОК

наследство имот

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

наследство имот

Мнениеот nikiknikolov » 21 Яну 2025, 16:17

Здравейте,
след няколко дена имам среща с адвокат по този казус, но ще помоля и за Вашето мнение.
Казуса е следния:
Баща ми почина и наследих имот. Той беше женен за чужденка, но имат развод и НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕН документ, че бившата му съпруга няма никакви претенции към имоти и прочие и той също към нея. Намерил съм купувач за наследствения имот, но нотариуса не ми признава този нотариално заверен документ?!
Какво може да се направи в случая?
nikiknikolov
Нов потребител

Re: наследство имот

Мнениеот hristev » 21 Яну 2025, 16:19

Много неща могат да се направят, но не коректно да се обсъждат във форума, тъй като вече си имате адвокат.
hristev
Потребител

Re: наследство имот

Мнениеот guest1 » 21 Яну 2025, 16:52

Най-ясното нещо е, че щом има развод - после няма СИО! А щом бащата е имал НА само на негово име - бившата съпруга няма място там. С въпросния документ или без.
Човек винаги може да се държи добре с онези, които са му безразлични.
Оскар Уайлд, „Портретът на Дориан Грей“

Това е само мнение, не сте длъжни да се съобразявате с него.
guest1
Активен потребител

Назад към Семейни казуси