начало

Кои грешки при отчитането на медицинска помощ извиняват лечебните заведения пред НЗОК Кои грешки при отчитането на медицинска помощ извиняват лечебните заведения пред НЗОК

Търся Адвокат- Наказателно Право

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Търся Адвокат- Наказателно Право

Мнениеот gtronmt » 18 Ное 2024, 06:23

Търся адвокат наказателно право, който има време и желание да се занимава делото е в стадий досъдебно производство от 4 ри години води се някакво разследване. Нито е приключило нито има обвинение.
Не са ли минали всички разумни срокове ?

Можете да пишете на ЛС от свое име или да ми препоръчате някой.
gtronmt
Нов потребител

Re: Търся Адвокат- Наказателно Право

Мнениеот nikodim77 » 18 Ное 2024, 12:20

Здравейте,
Добре, търсите адвокат! Но поне посочете регион (населено място)..., и някаква насока за какво приблизително, ако не точно, става дума в случай, че желаете и не е изключителна тайна...
nikodim77
Активен потребител

Мнениеот gtronmt » 20 Яну 2025, 09:26

Здравейте, става въпрос за София. Подробности ако ми пишете на лично .
gtronmt
Нов потребител

Мнениеот todevn » 20 Яну 2025, 11:30

Пишете, че се води разследване, но няма повдигнато обвинение. Което ме навежда на мисълта, че може би сте пострадал. В досъдебното производство /ако въобще има образувано такова/ пострадалия няма много права - да не казвам никакви, освен да обжалвате актовете на прокурора за спиране и прекратяване наказателното производство. Не знам как за повече от 4 години не сте разбрали, че когато институциите - в случая Прокуратура - не искат да се занимават и да работят - няма начин как да ги принудите да си вършат работата и няма как да се преборите за правата си ако сте пострадал - които на фазата на досъдебното производство /ако въобще има образувано такова/ са прекалено ограничени.
Мнението ми е че и след като намерите адвокат и евентуално упълномощите такъв - няма нищо съществено да се промени и ще загубите само средства, време и нерви. Предполагам сте наясно, че има и давностни срокове, а не казвате и за какво се води "досъдебно производство" - възможно е ако е за по леко престъпление да изтече давностния срок - съвсем скоро.
Давате много ограничена информация и едва ли някой ще може да ви бъде полезен. Като се търси адвокат, най малкото освен региона /задължително/ е добре да се посочи - в какво процесуално качество сте - да го обясня по просто в каква позиция сте - пострадал, обвиняем /заподозрян/ или някаква друга позиция.
Разумния срок - дето пишете е много разтегливо понятие и всеки го тълкува както си иска - това е срок, който е специфичен за всеки конкретен случай, а не еднакъв във всички случай.
Рано или късно ще приключи по давност - не казвате за какво престъпление се води "досъдебното производство" и няма как да знаем, кога ще изтече давността.
Желая ви успех.
todevn
Младши потребител

Назад към Наказателно право