начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Магазин в двор ,чужда частна собственост

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Магазин в двор ,чужда частна собственост

Мнениеот fragend » 19 Авг 2022, 08:58

nikodim77,благодаря ВИ!
Много точно се изразихте.С това впечатление останах и аз.Очудих се що за човек е това.И защо е тук?
fragend
Младши потребител

Мнениеот guest1 » 19 Авг 2022, 10:18

fragend написа:nikodim77,благодаря ВИ!
Много точно се изразихте.С това впечатление останах и аз.Очудих се що за човек е това.И защо е тук?

[youtube]https://youtu.be/xp2d4xZS-gQ[/youtube]

Краставите магарета през девет баира се подушват!

Но да отричате мнения, които не потвърждават Вашата теория …
Човек винаги може да се държи добре с онези, които са му безразлични.
Оскар Уайлд, „Портретът на Дориан Грей“

Това е само мнение, не сте длъжни да се съобразявате с него.
guest1
Активен потребител

Мнениеот fragend » 19 Авг 2022, 10:46

guest,НАмерете си работа,среда ,приятели,Тогава няма да имате време да се заяждате с чуждите хора.Явно,друго развлечение нямате.Вземаите си хапчетата!
fragend
Младши потребител

Мнениеот nikodim77 » 19 Авг 2022, 11:18

Здравейте отново fragend ,
Този дерибей не е уважаван дори от това, което можем да наречем негово обкръжение, a да не говорим за приятели. Това да се заяжда, да обижда участниците, да се прави на това, което не е, е неговото амплоа в жалкото му съществуване. В неговия случай няма хапчета, които да му окажат благотворно влияние. В една от обидите му към Вас намекна за деменция, а той има всички показатели за тази патология.
Тук в този форум пишеха истински Юристи (главната буква не е правописна грешка), които постепенно се оттеглиха и все по-рядко се включват, а някои въобще се отказаха. Повярвайте, основната причина е guest1 ! Да има и някои други обстоятелства - причини, но основната е той!
А най-фрапиращото е, че именно този „индивид” е във възраст, в която следва да показва мъдрост, уважение, свян, разбиране…
nikodim77
Активен потребител

Мнениеот bvoykov » 19 Авг 2022, 11:36

"Троленето" или "тролването" е явление на настоящия век. Аз като уж стоящ повече откъм интернет поколението съм попадал на един съвет на това как би могло да се противодейства на троловете - Don't feed the trolls (не хранете троловете). Тяхната цел, ако приемем, че така наречения от списващите тука "кухолейкин" е такъв, е да предизвикат някаква емоционална реакция, най-вече негативна. За каква цел, може само да гадаем, най-вероятно лично душевно удовлетворение, но може и за други цели, които хора с нормален начин на мислене не биха могли да разберат. Тяхната провокация е с цел да им се обърне някакво внимание. Колкото и трудно да е считам, че ако по някакъв начин се въздържаме да му обръщаме внимание, той ще загуби интерес от това да се драка с всички. Докогато има хора, които да му обръщат внимание, той ще е тук, иначе, други средства за противодействане аз не виждам. Проблем е само с новите потребители, които не са наясно. Тези, които сме от известно време тук, го знаем. За информация на новите може би ще е необходимо само едно изречение, че "кухолейкин" е трол и да не му се обръща внимание, лишено от други емоционални окраски, защото всяка емоционална реакция захранва трола с нови импулси да пише и да троли. Повечето потребители за
щастие наблюдавам, че успяват да съумеят когато почне да им пише глупости за деменция и неразбиране, че не си имат работа с човек, включил се да им даде насоки, а с някакъв трол. Няма да е лесно, но друг начин поне аз лично не виждам.
bvoykov
Потребител

Предишна

Назад към Взаимопомощ