- Дата и час: 26 Ное 2024, 00:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Let it be! vol. 4
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Let it be! vol. 4
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
Спомина се българският Чаплин:
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
- bird_of_paradise
- Активен потребител
За думите...
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
- bird_of_paradise
- Активен потребител
.... и за мечтите ! - много красива песен на Лара
п.п. пускам нов пост, защото не ми дава да коригирам стария. Някаква нова опция. Или санкция. Кой знае.
п.п. пускам нов пост, защото не ми дава да коригирам стария. Някаква нова опция. Или санкция. Кой знае.
- bird_of_paradise
- Активен потребител
bird_of_paradise написа:п.п. пускам нов пост, защото не ми дава да коригирам стария. Някаква нова опция. Или санкция. Кой знае.
Мисля, че може да се променя/редактира написаното в един не много дълъг период от време. Поне аз така установих - 4 дни след отговор, намирам неточност в него /без съмнение бързо реагирам /, но нямах възможност да променя мнението.
- sunnyset
- Потребител
Благодаря. Не знаех, но ще имам предвид това нововъведение ( за мен е санкция, и разбирам защо ).
Спорна седмица с още една песен на Лара:
Спорна седмица с още една песен на Лара:
- bird_of_paradise
- Активен потребител
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
Яяяяя, кой се е появил, да не се завръщаш от Париж?
- nk7702n
- Старши потребител
Париж ...или Парижка комуна 27 (до пазара ) Не е от значение
-
aron_davidov - Потребител
- bird_of_paradise
- Активен потребител
|
|