начало

Прокуратурата обмисля дали да поиска отново Европейска заповед за арест за Петьо Еврото Прокуратурата обмисля дали да поиска отново Европейска заповед за арест за Петьо Еврото

колата ми се издирва от интерпол

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

колата ми се издирва от интерпол

Мнениеот a4oprimov » 25 Май 2009, 22:38

Може ли някой да ми помогне за следния казус?
На 07.11.2008г. закупувам от Германия от автокъща лек автомобил и през месец декември го регистрирам без проблем в КАТ.След един месец ми се обаждат от КАТ и ме викат с автомобила за експертиза,тъй като се издирвал от ИНТЕРПОЛ и е бил обект на кражба в Германия ,извършена на 14/15.04.2008.При извършената проверка от специалисти в КАТ и Районна Прокуратура,прокурора постановява че не е извършено престъпление от мен и автомобила е бил закупен по надлежния ред с фактура на фирмата ми от търговско лице от Германия.Същия автомобил е бил обект на престъпление'ИЗМАМА' в Германия от известно на немските власти лице там и се води предварително следствие срещу същото.От прокуратурата в Германия автомобила е върнат на 29.05.2008 г.на търговеца(автокъщата от която закупувам аз МПС-то на 07.11.2008г.)Проверката от прокуратурата приключи на 13.03.2009г. и постановлението на прокурора по случая бе изпратено до Българския отдел на ИНТЕРПОЛ,до мен и до ОД"ПОЛИЦИЯ".Преди два дни отново ми бе спрян автомобила за проверка и след извършване на проверка отново ми бе върнат тъй като бил засечен в София от камери и бил все още на издирване от ИНТЕРПОЛ.От ИНТЕРПОЛ-БЪЛГАРИЯ казват че е изпратен документ до Германия и следва те да свалят ако решат МПС-то от издирване.Автомобила ми е такси и аз го давам на лизинг и в момента се получава,че автомобила не е възможно да работи като такъв защото се издирва а пък аз всеки един ден имам пропуснати ползи!Ако може някой да ми помогне ще бъда безкрайно БЛАГОДАРЕН!!!
a4oprimov
Нов потребител

Re: колата ми се издирва от интерпол

Мнениеот DEKAH » 25 Май 2009, 22:44

a4oprimov написа:Може ли някой да ми помогне за следния казус?
.............................!

Ако може някой да ми помогне ще бъда безкрайно БЛАГОДАРЕН!!!

Мдам... с документите и при АДВОКАТ.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 25 Май 2009, 23:24

С риск да задъвча хороскопа си от утре - който, както знаем всички е винаги тегав (ясно е защо астролозите знаят същото - защото са хора от народа), считам темите, които касаят адвокатски умения или съвети, да бъдат подвеждани от ведомството (което всички знаем кое е - "Дисниленд"), като интересни бодили.

Говорим за темите, не за хората, не за прякорите, не за ник_неймите, не за псевдо_нимите и т.н.

Поздрави,
Иван_кирасир, шеста своеобразна дружина на Н.Ц.В.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 26 Май 2009, 00:06

Еми, аз ще си чакам хороскопа.

За съжаление,

Днес си прехапах езика на четири пъти, поради което -

Здраве, късмет и берекет.
ivan_lawyer
Старши потребител

Назад към Административно право