начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

izpitni kazusi

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

izpitni kazusi

Мнениеот kandidat mlad6i advokat » 21 Май 2005, 16:06

Извинявайте може ли някой да даде казусите, които бяха дадени на изпита за младши адвокати през декември?
kandidat mlad6i advokat

Re: izpitni kazusi

Мнениеот ig.s » 21 Май 2005, 16:39

и мен ме вълнува същият проблем,но си мисля,че сега ще е по-различно!А има ли вече дати за изпитите?
ig.s

Мнениеот kandidat mlad6i advokat » 21 Май 2005, 17:02

Да има - 04.06 писмен и 18.06 - устен за допуснатите, разбира се.
kandidat mlad6i advokat

Мнениеот ig.s » 21 Май 2005, 17:27

благодаря,току-що видях в страницата на ВАС,че датите са обявени.Само не мога да се начудя на глупостта да се явяваме и на тест,и на казуси.И при условие,че пред ВСС беше един казус и то за 4часа,а тук ще са 2-за 3 часа??Цял ден ще висим в университета...
ig.s

Мнениеот Solei » 21 Май 2005, 20:29

Mnogo shte sam blagodarna na kolegi, koito spodelqt kazusite ot predishniq izpit s nas.
Vsashtnost, kolegi, dokolkoto razbrah, tozi izpit prez Juni shte e po staria na4in kakto prez dekemvri. A novovavedeniqta shte sa ot Dekemvri mesec. T.e. ot sledvashtiq izpit. I tova s testa, kazusite i ustniq izpit si e 4isto gubi vreme, mene ako pitate. Prosto se 4udqt kak vazmojno nai lesno da ograni4at broikata, a ne tolkova do podobrqvane na advokatskite uslugi. Zashtoto vtoroto moje da napravq samo klientite - ako advokata ne si varshi svqsno rabotata, sam shte otpadne. Pak i tezi, koito ne sa dostata4no uvereni v sebe si, izobshte ne se probvat tam.
Pojelavam uspeh na vsi4ki kolegi, koito shte hodqt na izpita za ml.advokat.
Solei

Назад към Взаимопомощ