начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

ЗАЩО?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ЗАЩО?

Мнениеот topuzanova » 19 Май 2005, 17:28

Здравейте, колеги
Имам едно питане, което можете да приемете като протест. Защо в различните съдилища, се работи по различен начин и до кога трябва да търпим това? Във Бургас и София не можеш да регистрираш ООД, в което двамата съдружници да са й управители - да могат да управляват заедно и поотделно. Връщат преписката със резолюция, че се припокриват двата управителни органа.
Във В. Търново и във Варна обаче - няма проблем и сега клиентите ми смятат че ги лъжа.... и не искам да ги направя управители и двамата и че съм некомпетентна. ААААААА :-ОООО
topuzanova
Потребител

Re: ЗАЩО?

Мнениеот Ралица » 19 Май 2005, 17:45

Няма такова нещо, мадам! Аз лично съм регистрирала в Софийски градски ООд, в което и двамата съдружници са и управители! Кой кретен съдия Ви е отказал???
Ралица

Назад към Взаимопомощ