- Дата и час: 23 Ное 2024, 02:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
спешно за колегите от София
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
15 мнения
• Страница 1 от 1
спешно за колегите от София
Здравейте колеги! Аз съм от Варна , но ми се налага да пътувам до София, за да се снабдя с актуално състояние и пълна разпечатка на софийска фирма /от Информационно обслужване/, както и някои копия по ф.дело. Бихте ли ми казали дали става веднага, или актуалното е от сутринта до следобяда?/ така е във Варна/. Вторият ми въпрос е ако си подам сутринта молба да се запозная с материалите по определено фирмено дело , кога ще ми свалят фирменото дело? Много Ви благодаря предварително.
- sladurana
Re: спешно за колегите от София
За актуално състояние срокът е една седмица, регистърът е публичем, за да се запознаете би следвало да Ви предоставят делото веднага, ако пуснете молба, никой не знае кога ще имате резолюция по нея.
- kiril
- Младши потребител
Re: В НЕДЕЛЯ - БЕЗПЛАТНА СПРАВКА
ПОСОЧЕТЕ ЕГН НА СЪДРУЖНИК
- nikilex
- Потребител
Ако само ще четете ф.д., то молба не Ви трябва, Регистърът е публичен и в СГС веднага ще Ви го предоставят, стига да не е заявено вписване или подадена друга молба за актоално състояние или др. За заверени преписи подавате молба, необходими са 2-3 дни. Ако незаверени преписи ще Ви свършат работа, то може да се уреди веднага, акот малбо се помолите на деловодителя. Удостоверението за актуално състояние става за 5 раб.дни, но винаги е готово на 2-3 ден, а за някои години/97, 98г./ -и на следващия ден.
- meri
- Потребител
а от информационно обслужване мога ли да получа писмена справка за всички промени на момента срещу 10лв; тази услуга се предоставя във варна; учудвам се, че толкова бавно става в София, във Варна е значително по-бързо;
- sladurana
sladurana, напиши ЕГН на съдружник и ще получиш незабавно подробна справка за дружиството от ДЕЛФИ
- nikilex
- Потребител
Да, от Делфи ще го получи веднага, но това УАС няма същата стойност както тази на УАС от СГС, поне в провинцията не винаги ги признават. Да колега, за съжаление в София е по-бавно. Успех
- kiril
- Младши потребител
съдружникът е чужденец, л.п. 1858467722; аз имам справка от апис регистър булстат, но ми трябва официална справка; явно ще трябва някой колега от София да помоля; мислех си, че поне е бързо, колкото във Варна / за един ден/ ,но....явно не е. Благодаря на всички.
- sladurana
Препис от решения по фирмено дело от СГС съм получавала веднага след заплащане на съответната такса , що се отнася до актуално правно състояние ,ако не ви се разхожда до СГС /удостоверенията за актуално сътояние ги издават до седмица/ , попитайте в ИО дали прпавят услуга да препращат молби до други съдебни райони .При нас информационно обслужване прави следната услуга-подавам си чрез тях молбата за актуално състояние/независимо за кой ОС / ,те я задвижват до съответния ОС и до седмица получавам чрез тях актуалното състояние /таксата за услугата беше доколкото си спомням в момента 30 лв
/.
/.
- донна2
Ако ще ти трябва справка от ИО може и от Варна да си я направиш// няма проблем при нас я заверяват с печат ИО и подпис .
- donna
- Старши потребител
И в софийското Информационно обслужване става на мига, но това можеш да го направиш и във Варна.
- boba
За кое Информационно обслжване говорите, системата Делфи ли имате предвид?
- syn4oto
най-вероятно ще трябва да отида до София да си свърша сама работата, че ми трябват и баланси на определена фирма от архива ТДД София. Благодаря ви на всички.
- sladurana
до сега да беше помолила някой колега да ти подаде само молбата за актуално състояние. Вече щеше да е готово
- АД
15 мнения
• Страница 1 от 1
|
|