Колеги, много Ви моля, ако някой има Проект на Устав на Сдружение с нестопанска цел за извършване на общественополезна дейност и счита, че може да сподели с мен тази информация и опит, ще бъда много благодарна!
Предварително Ви благодаря още веднъж!
- Дата и час: 23 Ное 2024, 01:01 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Сдружение с общественополезна дейност
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Сдружение с общественополезна дейност
Какъв е предметът на дейност на сдружението ?
- Марио Якимов
Дейността още се уточнява, но най-общо ще е свързана с образование и култура, по-конкретно в областта на музиката. Все още не е формулирано детайлно.
- една
Обикновено Уставът е стандартен за ЮЛНЦ, а с протокол от Събрание на УС се приемат "Правила за осъществаване на ОП дейност на СНЦ ...." Имам такива за спортни клубове, ако ще ти свършат работа, дай мейл.
- 11111111
Имам опит по отношение на регистрация , водене на документация и извършване на общественополезна дейност . Мога да бъда полезен , но все още
не съм сигурен дали е нужна моята помощ . Все пак преди да се започне проце-
дурата по регистрация трябва да е ясно какъв ще е предметът на дейност , тъй
като това ще бъде сдружение между единомишленици в дадена област.
не съм сигурен дали е нужна моята помощ . Все пак преди да се започне проце-
дурата по регистрация трябва да е ясно какъв ще е предметът на дейност , тъй
като това ще бъде сдружение между единомишленици в дадена област.
- Марио Якимов
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|