начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

ЗК ЮПИТЕР АД

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ЗК ЮПИТЕР АД

Мнениеот манев » 11 Май 2005, 10:32

Имам изпълнителен лист срещу ЗК Юпитер АД. Може ли някой да ми каже банкови сметки или поне обслужваща банка. Сумата е малка, но защо да не я събера?
манев

Re: ЗК ЮПИТЕР АД

Мнениеот han_solo » 12 Май 2005, 18:14

Според мен е добре да отидеш до офиса и под претекс че искаш да сключиш застрахователен догодор с тях да им поискате един формуляр, с уговорката че щте си помислите няколко дни, така да намерите изход от ситуацията. Не е сигурно , но поне опиатйте!
han_solo

Мнениеот 789 » 12 Май 2005, 18:27

какво обшо има отговора с въпроса?
789

Мнениеот 8178 » 12 Май 2005, 19:39

a zashto ne probvate sys spravka d dany4no
8178

Мнениеот 123 » 12 Май 2005, 20:34

аз имам 2 приключили щети при тях, но не плащат, някой да знае нещо?
123

Мнениеот Яна » 12 Май 2005, 21:58

Здравейте колеги, знам ,че ЗК "Юпитер" не изплаща обезщетения от около една година.Просто нямат пари.Мой колега , който представлява друга голяма застр. компания - има на ден по 7-8 дела срещу "Юпитер" , но те не плащат.Такава е практиката до сега.
Яна

Мнениеот koli » 13 Май 2005, 10:19

Доколкото имам неофициална информация - те са в "скрит" фалит и не плащат от много време. Нали имаше и коментари по телевизията, че са ги изгонили от централата им.
koli

Мнениеот НЯМА ЗНАЧЕНИЕ » 13 Май 2005, 11:15

ТАЗИ ЗАСТРАХОВАТЕЛНА КОМПАНИЯ СЕ РЪКОВОДИ ОТ НЕБЕЗИЗВЕСТНАТА СЛАВКА ИВАНОВА
НЯМА ЗНАЧЕНИЕ

Мнениеот Таралан Кольо » 13 Май 2005, 11:50

Първа инвестиционна и Пиреус, но мисля, че са празни и ще Ви се наложи да се запознаете със синьото кранче!
Сори, но опитайте!
Таралан Кольо

Мнениеот 789 » 13 Май 2005, 12:29

зк юпитер не изплаща обезщетения още от 2000г насам.
789

Мнениеот ........... » 13 Май 2005, 12:52

Тия са гадни мутри...
...........

Мнениеот Таралан Кольо » 13 Май 2005, 13:54

Е и!?! Сметки нали има за запориране! Стига да има нещо в тях!?!
Таралан Кольо

Назад към Взаимопомощ