Моля,помогнете!Запорираха ми личната банкова сметка,без да ми представят повода или някакув документ за тава.....разбрах след като се опитах да изтегля пари от нея.
Участвах в сделка с недвижим имот.В последствие,разбрах,че лице,което няма нищо общо със сделката има претенции ,като е пуснал жалба срещу мен,че му дължа баснословна сума като комисион.
Аз съм помагала в сделката,но не съм получавала комисион по този повод,а и въобще няма никакви документи ,преводи,или пък каквито и да било поводи за получаването на каквато и да било сума от мен,от която и да било от страните по тази сделка.
Ако някой от Вас бъде така добър за някакъв отговор по този въпрос,ще бида задължена и много благодарна.
Желая на всеки и неговото семеиство честити Великденски празници,много здаве и късмет!
- Дата и час: 22 Ное 2024, 20:36 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
помощ!Запорираха ми личната банкова сметка
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
10 мнения
• Страница 1 от 1
Re: помощ!Запорираха ми личната банкова сметка
Вижте от кого е запорирана! От съдия изпълнител по повод изпълнителен процес или от съдия като обезпечение на бъдещ иск.
- Отговор
и там имам проблем,като никой от банката не желае да ми каже или покаже повода за това.Редно ли е да пусна жалба до банката,че не желаят да ми кажат?
Благодаря Ви и това е много от Ваша страна:))),ако имате възможност и за още съвет....наистина сте ЧОВЕК;)
Благодаря Ви и това е много от Ваша страна:))),ако имате възможност и за още съвет....наистина сте ЧОВЕК;)
- milionerkata
Ако не сте получили съобщение от съдия изпълнител с покана за доброволно изпълнение по-вероятно е да е обезпечение на бъдещ иск. Процедурата е горе-долу следната. Кредиторът иска издаване от компетентният съд обезпечителна заповед за запор на банковата Ви сметка като обезпечение на бъдещия иск. Съдът преценя дали искът ще бъде подкрепен с достатъчно доказателства и издава такава заповед. След което дава срок на кредиторът да заведе иска. Все пак искайте от банката на какво основание Ви е запорирана сметката!
- Отговор
Благодаря!Само не разбрах имат ли повод да ми откажат информацията по повод запорирането и как да я изискам,ако не желаят./извинете глупостта ми,но сам "бая" обезспокоена и явно не мисля достатъчно ясно.........:)))
- milionerkata
P.S....:)))И последен въпрос....за сега:)))Дали е редно или уместно да заведа дело за "рекет" срещу жалбоподателя?
- milionerkata
Ако се окаже че е нямало основание за запориране на сметката и от това са последвали вреди за Вас, то ще можете да претендирате тези вреди, но само ако мажете да ги докажете. Но най добре първо направете така че да Ви вдигнат запора върху сметката. Пък за вредите не Ви съветвам да се занимавате...
- Отговор
Много благодаря,за отделеното от Вас време и адекватната консултация от ваша страна само ,моля,ми отговорете как да взема информациятя ат Банката при положение,че продължават да ми отказват основанието за запорираната ми сметка и като не го дават на мен трябва ли да наемам адвокат само за тази цел?Така или иначе е ясно,че трябва да бъде нает компетентният човек.....
Вечно Ваш "фен" с уважение: ML.
Вечно Ваш "фен" с уважение: ML.
- milionerkata
Най-добре наемете адвокат, който ще Ви помегне изцяло да излезете от тази неприятна ситуация.
- Отговор
Желая лек и приятен ден!Весели празници!
Не зная кой или коя сте,но наистина БЛАГОДАРЯ !
Не зная кой или коя сте,но наистина БЛАГОДАРЯ !
- milionerkata
10 мнения
• Страница 1 от 1
|
|