някой може ли да сподели впечатления от опит? моля и за информация откъде мога да си намеря конспекта (освен по начина, регламентиран в наредбата)
предварително благодаря
- Дата и час: 22 Ное 2024, 20:27 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
изпит за адвокати
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Re: изпит за адвокати
Конспектът е същия както за изпита за прокурори, съдии и следователи. Сигурно може да се вземе от адвокатската колегия, мисля че го има и на сайта на Министерство на правосъдието
- Симона
Симона е в голяма заблуда. Тематимният конспект е съвсем различен. В него фигурират и нормативни актове за адвокатурата. Ако за Любопитко е проблемно да си го вземе от съответната адвокатска колегия мога да му го изпратя по факс, ако ми даде номер.
- Жоро
АЗ бях адвокат една година, моя съвет е ако имате друга възможност изберете нея!!
- SLK
Професията е хубава, но се напълни с много и най-различни хора. Адвокатството трябва да е вътре в теб, а не само защото някой някъде е казал, че адвокатите печелят много. Трябва да има желание и хъс.
Към SLK
Защо се отказа? Какво се случи? И сега с какво се занимаваш, каква друга възможност си открил/а?
- 118
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|