начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

охранително производство

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

охранително производство

Мнениеот Jenya » 17 Апр 2005, 22:22

колеги -на първо заседание по охранително дело какво трябва да се каже - истината е, че това ми е първо такова дело -за установяване на факти е и не знам как трябва да се започне -дали като исковите производства или има някаква специфика
ако ме упътите, ще съм ви много благодарна :)
Jenya

Re: охранително производство

Мнениеот Jenya » 17 Апр 2005, 22:23

забравих да кажа , че е с участието на прокурор, но би трябвало и общината да се призове ...
не знам дори как да почна и какво да кажа , освен това, че искам да се даде ход на делото ...
Jenya

Мнениеот донна 2 » 17 Апр 2005, 22:29

..........поддържам молбата ,да се приемат представените с нея доказателства ...нови няма да осча /ще соча ,.................г-н съдия предвид представените доказателства моля да приемете за установено и се произнесете .............................
донна 2

Мнениеот Jenya » 17 Апр 2005, 22:31

може ли да искаме да се приключи в едно цзаседание ...
разпит на свидетели и всичко да се развие наведнъж
Jenya

Мнениеот Jenya » 17 Апр 2005, 22:33

е - значи всичко си е като при исковите производства ..
много благодаря , Дона ... :)
Jenya

Мнениеот донна 2 » 17 Апр 2005, 22:57

можеш да приключиш в едно заседание , след моля да приемете представените с молбата доказателства ,моля да бъдат разпитани в днешното съдебно заседание свидетели ,които водим , а именно и казваш кого водиш........ ,свидетелите да си носят и личните карти
донна 2

Назад към Взаимопомощ