начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

za osvobojdavane po bolest ot kazarmata

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

za osvobojdavane po bolest ot kazarmata

Мнениеот Dimitar Todorov » 01 Апр 2005, 00:06

molq za suvet kade da namerq klasificiraneto na bolestite koito osvobojdavat ot kazarma i koq bolest pod kakuv nomer e
Dimitar Todorov

Re: za osvobojdavane po bolest ot kazarmata

Мнениеот ot » 01 Апр 2005, 07:49

daj si e-mail
ot

Мнениеот badu » 01 Апр 2005, 11:30

бихте ли посочили просто сайта, на който всички могат да прочетат въпросния списък.
Предварително благодаря!
badu

Мнениеот Веселин Станчев » 01 Апр 2005, 11:35

да и на мен много ми трябва този списък
Моля дайте някакъв адрес или линк :)
Веселин Станчев

Мнениеот Dimitar Todorov » 01 Апр 2005, 14:44

Dimitar Todorov

Мнениеот ne » 01 Апр 2005, 16:03

моля за копие от писмато и на neee@abv.bg
ne
Потребител

Мнениеот Веселин Станчев » 01 Апр 2005, 18:10

и аз моля за едно копие на bside@abv.bg
Веселин Станчев

Мнениеот Dimitar Todorov » 01 Апр 2005, 19:25

ama vsi4ki iskame no qvno nikoi nqma ili pone o6te ni6to ne sum polu4il na maila
Dimitar Todorov

Мнениеот Dimitar Todorov » 01 Апр 2005, 19:27

Dimitar Todorov

Мнениеот Веселин Станчев » 02 Апр 2005, 12:34

Явно аз нещо грешно съм запомнил, защото имам спомен, че преди 2-3 години се вдигна доста шум точно заради откупуването на казармата за 3 бона. Журналистите запищяха как така, сега само тези, които имат пари няма да ходят и т. н.. Знаете ли нещо по този въпрос?
На мен ми се върти една друга идея - да дам кинти на военния лекар /знам го кой е и сигурно ще върже/, но не знам дали решението годен/негоден зависи единствено и само от него...
Веселин Станчев

Мнениеот Dimitar Todorov » 02 Апр 2005, 14:21

e dobre de dadoh email i ni6to ne si pratil
Dimitar Todorov

Мнениеот Dimitar Todorov » 04 Апр 2005, 16:37

abe men iskat da me osvobodqt i sa mi napisali nekakuv kod iskam da razbera kakvo e tova ne za drugo
Dimitar Todorov

Мнениеот badu » 06 Апр 2005, 10:19

до колкото разбрах от едно интервю по телевизията, се готвеха да увеличат кръга на болестите, при които да бъдат освобождавани донаборниците от казармата. Включително всеки с диоптър над 0,5.
Моля някой, който има представа къде да намеря актуалния списък на тези болести да ми изпрати адреса на yamahaex5@abv.bg.
Предварително благодаря на отзовалите се!
badu

Мнениеот ooooooooo » 06 Апр 2005, 12:11

hora ami ako v posledstvie vi se nalozi da rabotite ne6to svyrzano sMVR 6te vi trqbva voenna knizka kydeto si goden i otsluzil ne 4e 6te se nalozi no vse pak....
ooooooooo

Мнениеот badu » 06 Апр 2005, 16:19

нямам подобни намерения но все пак се надявах някой който има представа къде да намеря този списък да се отзове. Очевидно форумът се посещава само от отслужили на които не им пука дали могат да помогнат по някакъв начин.
badu

Мнениеот indiAD » 06 Апр 2005, 17:47

Ще скатавате, а ;-)
Няма нишо по-нетрайно от списъка за болести - в конкретния случай, защото просто няма такъв!!! Всичко е въпрос на интерпретация и субективното мнение на доктора по военно окръжие!
indiAD

Мнениеот Dimitar Todorov » 12 Апр 2005, 11:43

abe kak da nqma be a kvo e rubrika 301 q mi kaji kato nqma togava
Dimitar Todorov

за списъка

Мнениеот baicho » 12 Апр 2005, 11:59

има нова наредба за медицинските стандари и списък към нея от около две-три седмици, който обаче е само за служебно ползване, т.е. отпечатани са толкова бройки от списъка, колкото са военните окръжия и лекари към тях. ако някой има познат, може да си набави списъка чрез тях. криттериите за влизане в казарма вече са мног завишени и почти всички, които досега се отлагаха по болест директно на следващщата комисия ще ги освободят
baicho

Назад към Взаимопомощ