- Дата и час: 25 Ное 2024, 05:41 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Парите от "Изпитът" по bTV
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
10 мнения
• Страница 1 от 1
Парите от "Изпитът" по bTV
През септември 2004 г. излъчиха участието ми в "Изпитът". Спечелените 600 лв. би трябвало да ми ги изплатят до 1 месец след излъчването. Вече половин година си чакам парите. Телефните за връзка с организаторите на играта са изключени... Как да си получа наградата?
- ОЧАКВАЩ
Re: Парите от "Изпитът" по bTV
Мисля че това шоу беше продукция на btv- обърнете се към ръководните кадри в медията.
- Вяра
С една дума-пий една студена вода! Винаги съм се чудила на хора,които въртят като луди телефоните и участват в такъв вид игри.
- галина
Половин година вече пия студена вода - ще вземе да ме хване пТичи грип.
След като пред 1 млн. зрители са ти казали "Ти си тръгваш със 600 лв!" а всъщност 7-ми месец не ти ги изплащат...
След като пред 1 млн. зрители са ти казали "Ти си тръгваш със 600 лв!" а всъщност 7-ми месец не ти ги изплащат...
- ОЧАКВАЩ
Abslutno sa dlujni da ti platiat parite. Nameri koi e producent i kaji che shte si pyrshish parite po sydeben pyt, ili oshte po-dbre obadi se na "Gospodari na Efira" te si umirat za takiva sluchai :)
- Vinito
Ха! Точно такъв топик търсех и аз! Аз чакам 5-ти месец. Намерил съм си вече и адвокат, с когото се каним да повдигнем съдебен иск. Търсим поне още 4-ма "опарени", за да изискаме по съдебен ред запис от bTV. Така че настоятелно моля всички ощетени да се свържат с мен, за да можем да постигнем нещо заедно. А относно "Господари на ефира" - забравете! Вече опитах там - телевизионерите в България си пазят взаимно гръбовете... Така де - не се знае по кой канал ще тръгне следващото шоу на "Screen Storm Productions"... И нови опарени... керванът си върви...
Както и да е, моят e-mail e: terrigena@abv.bg
Както и да е, моят e-mail e: terrigena@abv.bg
- Галин
Донякъде е успокояващо, че не съм единственият.
По мои сметки участвалите в "Изпитът" по bTV сме над 200 души.
Интересно какъв процент сме опарените. И как ни избраха?
И на какво се надяват, че не ни плащат !!!
По мои сметки участвалите в "Изпитът" по bTV сме над 200 души.
Интересно какъв процент сме опарените. И как ни избраха?
И на какво се надяват, че не ни плащат !!!
- ОЧАКВАЩ
10 мнения
• Страница 1 от 1
|
|