- Дата и час: 22 Ное 2024, 09:19 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
търся юрист за работа в адв. кантора
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
90 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: търся юрист за работа в адв. кантора
:))) A-u, "портал за избиване на комплекси". :))) Toq pyk psiholog. 'sek'vi gi ima! Az misleh, 4e sa samo iuristi tuk.
Vervam ti! Ne sym pose6taval takiva portali i ne znam kak izglezhdat. No ti mi izglezhda6 kompetenten. A i qvno si pose6taval nqkoj "портал за избиване на комплекси", 6tom namira6 priliki.
Az sym samo iurist!;) Ne gi razbiram tiq raboti! :))) Ne mi se e nalagalo da hodq v takiva portali, no ako dejstvitelno izglezhdat taka...., to togava ne e dobre rabotata, doktore!
Vervam ti! Ne sym pose6taval takiva portali i ne znam kak izglezhdat. No ti mi izglezhda6 kompetenten. A i qvno si pose6taval nqkoj "портал за избиване на комплекси", 6tom namira6 priliki.
Az sym samo iurist!;) Ne gi razbiram tiq raboti! :))) Ne mi se e nalagalo da hodq v takiva portali, no ako dejstvitelno izglezhdat taka...., to togava ne e dobre rabotata, doktore!
- "
A "filiala na SU vav Velikotarnovskiia" varshi li rabota, Milena?
- xyz
Знам за изпит в ЮЗУ преди няклоко години - писмен с 300 души в аудиторията и темата е продиктувана от ...секретарката на факултета, защото преподавателя е бил възпрепятстван... От тогава нямам познати, които да учат там, но не вярвам нещата да са се променили съшествено.
Това за текейсарските коне е много точно казано. Ха ха ха ха страшно ми хареса!
Анче, не се сърди на Случаен за казаното, да си била мислила преди да напишеш тази свещена глупост!:)
Анче, не се сърди на Случаен за казаното, да си била мислила преди да напишеш тази свещена глупост!:)
- Kali.
как може да ненавиждаш априори някого. Както не можеш да кажеш, че всички лекари са некадърници само защото този при когото си била буквално те е осакатил, така и не можеш да сложиш всички юристи от конкретен университет под един знаменател. И аз имах некадърни колеги от моята група в университета и не виждам как в следствие на това някой ще каже че и аз съм некадърен.
Вие нямахте ли посредствени колеги, чиито знания са под всякакво съмнение?Доста тесногръдо от ваша страна!
Вие нямахте ли посредствени колеги, чиито знания са под всякакво съмнение?Доста тесногръдо от ваша страна!
- badu
В един друг пост бях споменала за безбройните изисквания .Е тук се потвърди,от СУ съм,знам английски,но от къде пък юридически английски да знам.Ако го знаех щеше нещо друго да ми липсва.Много теми станаха за безкрайния брой на юристите.
Колегиите увеличиха до безкрай таксите,но какво от това,пак наплива е огромен,до къде ли ще се стигне.Наистина ли накрая ще сме страната в която адвокатите работят за по-малко пари от хора с основно образование,които не им плащат никак зле на строежите.За секретарстовто няма какво да говорим.То одавна е задминало адвокатската дейност по доходност.
Колегиите увеличиха до безкрай таксите,но какво от това,пак наплива е огромен,до къде ли ще се стигне.Наистина ли накрая ще сме страната в която адвокатите работят за по-малко пари от хора с основно образование,които не им плащат никак зле на строежите.За секретарстовто няма какво да говорим.То одавна е задминало адвокатската дейност по доходност.
- Борислава
Само да ти кажа един познат взема 600 лв., като готвач, 2 дена работи 2 почива :)
А е с основно образование?
Така ще е обаче, докато има колеги, които работят ПОД тарифата и не си оценяват труда!
А е с основно образование?
Така ще е обаче, докато има колеги, които работят ПОД тарифата и не си оценяват труда!
- Гери
Re:KAKVA E ZAPLATATA, KOIATO PREDLAGATE?
V obiavite za rabotaq tozi vapros postoianno se izbiagva, kato che li chovekat shte zapochne da roboti bez da znae kolko pari shte mu se zaplashtat sreshtu tova. Vsashtnost e mnogo vajen, za da ne si gubite i vie i kandidatite za rabota vremeto.
90 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
|
|