Как да ви кажа Елеонора - вашето поведение потвърждава бисера на професора за интуитивността на жените .
Защитавайте си преподавателите колкото искате - това е ваше право сигурно, особено като нямате особена база за сравнение.
Само на Стамболиев не му следвайте лекциите в реален процес, че може да се окажете в много небрано лозе, както се опитаха да ви подскажат тука. Това ви го казвам съвсем приятелски. .
- Дата и час: 22 Ное 2024, 13:08 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Ползвайте проф.Джеров по Гражданако право
|
|
48 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
ragazo написа:Адвокат_Николов, аз съм ти колега от първи курс. Имаш ли лекции в 5 корпус? Мисля, че би било хубаво да се запознаем. Да помогнеш със съвети и т.н.
Много пичета във вашия курс!!!!!!!
Пред 5 корпус,като излизам да пуша ми се изкривява вратЪ
Ами те са 95 % жени!
Ако съм на теб ги почвам веднага.
Относно питанията ти.
Аз имам в сряда в 5 корпус,а ти май при Паев имаш.Може да се засечем в почивката и ще ти кажа каквото те интерсува.
По принцип съм зает,че имам много лекции и 3 упражнения плюс ходя и на упражнения по Наказателно право.
Един съвет:
За да си добър-чети само от учебници! Не пиши на лекции,а слушай внимателно!
Това да пишеш на лекции си чиста загуба на време.Затова си има учебници!Лекции-само слушай и прави изводи!
Към sunrise
Къде видя,че съм написал,че уча от предавания.
Просто съм фен на Джеров.
И аз като тебе-само учебници.
- Гост
В сряда не знам как ще ни съвпаднат почевките, щото Паев си прави каквото му скимне. Въобще не спазва разписанието. Държи ни по 50 - 65 мин понякога. Казва - почивка 15 мин, а се връща след половин час и повече. Иначе това за ликциите дето го разправяш ... как да не пишеме, специално по админ. култура и незнам си какво, тая се скъсва да диктува...Проблема обаче ще си бъде ОТП. На тоя Бойчев учебника му е пълна отврат, никаква подредба, основните моменти не се отличават...майко мила!!! / за "Правова държава" говоря/ , скоро четох малко от Торбов и разликата веднага се усеща, ама по книжарниците в града никаде не се намира...
Иначе ти в сряда по кое време си?
В малката аудитория ли?
Хм, направо ми дай един мейл да ти дам скайп
Иначе ти в сряда по кое време си?
В малката аудитория ли?
Хм, направо ми дай един мейл да ти дам скайп
- ragazo
- Потребител
При цялото ми уважение към проф. Джеров само ще споделя за колегите, които сега навлизат в правото да не се залъгват да го четат. За някои от нещата казани в учебниците му по Вещно и Гражданско право в СУ на държавен директно късат. Имайто го впредвид.
Който си е в НБУ - няма проблем. Но все пак в учебниците (според проф. Стамболиев - и това е просто един пример) има откровено неверни неща.
Не всичко е до стил. Вниквайте в съдържанието.
Поздрави!
Който си е в НБУ - няма проблем. Но все пак в учебниците (според проф. Стамболиев - и това е просто един пример) има откровено неверни неща.
Не всичко е до стил. Вниквайте в съдържанието.
Поздрави!
advokat_nikolov написа:dinev написа:Джеров направо си е задължителен, поне според моето скромно мнение.
To направо си е така.Стилът му е доста подреден и точно изразен.
Ако пък се съчетае с М.Паелова или Таджер-няма кой да те гътне
проф.Александър Джеров преподава по вещно право в НБУ
- julia_says
- Младши потребител
Джеров следва френската правна школа, която счита, че вещното правоотношение е не между правните субекти по повод на вещта, а между правния субект (напр. собственика) и вещта. Нещо, което не се приема от никой друг в България. Оттам идват и разминаванията.
"Страхливците умират много пъти преди смъртта си; смелият вкусва смъртта само веднъж"
(Шекспир-"Юлий Цезар")
(Шекспир-"Юлий Цезар")
- kalahan
- Потребител
Re: Ползвайте проф.Джеров по Гражданако право
Ima li niakoi lekcii za darjaven izpit po Grajdanski disciplini i po spe6no tema 22- kadastar i imoten registar.
Blagodaria vi predvaritelno
Blagodaria vi predvaritelno
- katia_ivanova80
- Нов потребител
kalahan написа:Джеров следва френската правна школа, която счита, че вещното правоотношение е не между правните субекти по повод на вещта, а между правния субект (напр. собственика) и вещта. Нещо, което не се приема от никой друг в България. Оттам идват и разминаванията.
Тази ........"правна школа"........, бих казал, е не френската, а направо мадагаскарската или ако щеш марсианската
- tatkobarba
- Потребител
48 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
|
|