начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

СБ препоръчва закриване на половината юридически факултети

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: СБ препоръчва закриване на половината юридически факулте

Мнениеот Благой » 10 Апр 2005, 22:14

СБ какво препоръчва си е тяхна работа. Може и да е за добро, не знам.
Немога да се начудя на такива кадърни колеги какво ги бърка, колко по-некадърни юриста /както те твърдят/ ще "произвеждат" ВУЗ-овете.
За мен работят двама и се чувставм добре. Ако желаят да бягат, тяхна си работа.
Според мен, клиентите определят компетентността а не какво мислим сами за себе си. Вярно всеки трябва да си изкарва по-някакъв начин прехраната, дори и тези който се страхуват от некадърниците.
Благой

Re: СБ препоръчва закриване на половината юридически факулте

Мнениеот Enigma » 11 Апр 2005, 00:39

Лошото е, че некадърникът може да е магистрат или държавен служител. А и най-често се ориентират много бързо към други схеми на печелене на делата. Иначе нямам нищо против конкуренцияна да е некадърна.
Enigma

Предишна

Назад към Взаимопомощ