начало

Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров

Прекратяване на ЕТ

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Прекратяване на ЕТ

Мнениеот sisi1980 » 08 Юли 2007, 19:37

Здравейте.Искам да попитам каква е процедурата при прекратяване или прехвърляне на ЕТ.Какви документи се подават и къде се подават?Питам и за двете неща понеже се колебая и не съм запозната.
sisi1980
Нов потребител

Мнениеот DEKAH » 08 Юли 2007, 19:55

Процедурата за прекратяване е описана подробно в ТЗ

А процедурата за прехвърляне - там има няколко възможни варианта... пак според ТЗ

Моя съвет е - за такива неща си има хора, които ги вършат. Сега, ако ви отговоря ще ощетя някой колега.

Първо си изяснете точно какво искате - прекратяване или прехвърляне.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот sisi1980 » 08 Юли 2007, 20:12

Благодаря Ви!
sisi1980
Нов потребител

Прекратяване на ЕТ

Мнениеот sisi1980 » 15 Юли 2007, 11:43

Къде по точно в ТЗ, защото нищо не открих?И все пак ако има някой да ми помогне по въпроса със закриването на ЕТ моля да ми помогне.
sisi1980
Нов потребител

Назад към Търговско право