- Дата и час: 28 Ное 2024, 19:39 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
лекции по банково и данъчно
|
|
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
лекции по банково и данъчно
здравейте,искам да помоля,ако някои има лекции по банково или данъчно да ми ги изпрати.vanves@gbg.bg БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!В РЕФЕРАТИ ИМА НО,НЕ СА ПЪЛНИ???
- ТЪРСЕЩ
Здравейте!
Аз също търся лекции по даначно и банково право. Ако някой ги има, може ли да ги прати и на този адрес : dolarche82@yahoo.com
Благодаря предварително!
Аз също търся лекции по даначно и банково право. Ако някой ги има, може ли да ги прати и на този адрес : dolarche82@yahoo.com
Благодаря предварително!
- Гост
лекции данъчно право
Ще Ви бъда благодарна ако ми пуснете нещо от данъчното и на alisa@abv.bg
- za malko
Ако някой има актуални материали по данъчно право или семейно и наследствено право, ще съм много благодарен, ако ми ги изпрати на e-mail: mindcrime@lawyer.bg Успех на всички колеги през предстоящата сесия
- mindcrime
- Нов потребител
Лекции по Данъчно право
Здравейте,
Нуждая се от актуални лекции по Данъчно право. Моля ако разполагате с такива, пишете ми на mail@gyuvetch.bg. Предварително, сърдечно благодаря!
Нуждая се от актуални лекции по Данъчно право. Моля ако разполагате с такива, пишете ми на mail@gyuvetch.bg. Предварително, сърдечно благодаря!
Geleto написа:Pratih ti ne6to....Priqtno 4etene
- Irrina
- Нов потребител
ще бъда много благодарна ако някой ми изпрати актуални лекции по данъчно и банково право на naddina@abv.bg
- naddina81
- Нов потребител
Искам да помоля някой, който има лекции по банково и застрахователно право от 2007г. да ми ги прати на oliday@abv.bg. Благодаря предварително!
- ULPIAN
- Младши потребител
Много сте съм благодарна ако някой има да ми изпрати актуални лекции по банково право на e-mail address flextape@abv.bg , мерси предварително.
- flextape
- Нов потребител
И аз искам да помоля ако някои има лекции по банково и дан. процес да ми ги прати на dvaseva@abv.bg мн. благодаря предварително
- dvaseva
- Нов потребител
банково и застрахователно право -лекции
Моля ви, ако някой има лекции по Банково и застрахователно право да ми ги пусне на: perlit_1@abv.bg. Ако имате - и по Право на Европейски съюз - също. Много Ви благодаря!!!
- perlit_3
- Младши потребител
и аз да се включа на дългата опашка.ако някой има актуални лекции по банково нека ги прати на адрес vesi1983@abv.bg.много ще съм благодарна че изпита наближава
- vesi1983
- Младши потребител
Re: Лекции по Данъчно право
Irrina написа:Здравейте,
Нуждая се от актуални лекции по Данъчно право.
и аз се нуждая,ако може на honny.bunny@abv.bg да ми пратите
- nadia_yovcheva
- Нов потребител
Здравейте,
Нуждая се от актуални лекции по Данъчно право. Нали трябва да има и други на опашката. Трябват ми за изпит в ЮЗУ. Ще ги чакам на iliqnps49@abv.bg. Благодаря предварително.
Нуждая се от актуални лекции по Данъчно право. Нали трябва да има и други на опашката. Трябват ми за изпит в ЮЗУ. Ще ги чакам на iliqnps49@abv.bg. Благодаря предварително.
- IliqnPS49
- Нов потребител
здр.колеги,6теви сам много благодарен ако някои има вазмогност да ми даде лекции по даначно или финансово право.
желая жи успех на предстояштите испити.
благодаря ви.
желая жи успех на предстояштите испити.
благодаря ви.
- nachev77
- Младши потребител
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|