начало

Парламентът за пети път не успя да си избере председател Парламентът за пети път не успя да си избере председател

Софтуер за адвокатски кантори?

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

Софтуер за адвокатски кантори?

Мнениеот JORGE » 02 Май 2007, 16:16

Софтуер за адвокатски кантори??? Що е то и има ли почва у нас???!!! Моля за няколко мнения за същестуващите такива софтуерни опити, ако въобще някой ги ползва. Аз лично намерих един такъв продукт, но не съм много наясно има ли практически смисъл и полза от него. Не познавам и колеги, които да го ползват в канторите си, затова моля за мнението Ви, в случай, че сте запознати. Благодаря.
JORGE
Младши потребител

Мнениеот slavi_kotarov » 02 Май 2007, 17:16

Аз преди време ползвах един такъв софтуер - "Асистент" се казваше, май беше на някаква варненска фирма, но моето беше пробно копие - траял версия, и като мина месец или два, не помня вече, престана да функционира. После потърсих отново фирмата, за да си го закупя, но не можах да го намеря повече. Не беше скъп - мисля, че беше 50-100 лева, и беше функционален, поне за го ползвах и ми харесваше. Друг не знам да има, макар че търсих целенасочено. Ако някой има информация за този продукт, и знае дали още го продават, нека пишие някакви координати.
slavi_kotarov
Младши потребител

Мнениеот d_mavrodieva » 02 Май 2007, 23:54

http://www.assist2000.hit.bg/ - Софтуер за адвокати
d_mavrodieva
Потребител

Благодаря

Мнениеот JORGE » 03 Май 2007, 09:06

Благодаря на колежката Мавродиева. След отговорът г-н Котаров се порових и гамерих също, но не намерих нищо повече от името му. Ако работите с него, моля дайте отзиви.
JORGE
Младши потребител

Мнениеот slavi_kotarov » 03 Май 2007, 09:22

d_mavrodieva написа:http://www.assist2000.hit.bg/ - Софтуер за адвокати

Да, за това говоря, но линка не е активен от много време насам, а другаде не успях да го намеря - нито софтуера, нито дори фирмата, която го е произвела. Иначе бих си го взел.
slavi_kotarov
Младши потребител

Мнениеот ania » 03 Май 2007, 14:33

Здравейте,
В момента учавствам в разработването на такъв софтуер, доста време ни отнема, но се надявам да се получи добре. Ще е готов до 1 месец, поне първата версия. Според мен такъв продукт е необходим на фирми/кантори, които имат голям обем дела.
ania
Потребител

Мнениеот JORGE » 03 Май 2007, 16:09

А може ли кратко описание на Вашия продукт, както и очаквана цена?
JORGE
Младши потребител

Мнениеот Mishelina » 04 Май 2007, 11:00

Здравейте на всички. Имам познат, който разработи софтуер на кантора, която се занимава само в областа на интелектуалната собственост, регистрация на търговски марки, патенти.Програмата е действаща и е добра.
По ваше задание познатият ми приятел може да изработи каквато програма пожелаете, стига да знаете какво точно искате да съдържа.
За повече инфо.
e-mail: mihaela.stoyanova@gmail.com
Mishelina
Младши потребител

Мнениеот ania » 04 Май 2007, 15:03

Здравейте,
"JORGE :
А може ли кратко описание на Вашия продукт, както и очаквана цена? "

Очакван наем? Не мога да кажа, първо ще я тестваме, за да видим дали има нещо за дооправяне в движение, но така или иначе, програмата е замислено да се развие в няколко фази и направления. Сега е развито доста добре исковото и изпълнителното производство.
Ако се интересувате-може би ще можем да поговорим по-сериозно юли месец.

icq 288 446 898

Приятна почивка
ania
Потребител

Мнениеот Mishelina » 09 Май 2007, 15:50

Здравейте, до 2 мес. ще бъде готов софтуер за адвокати, който да улесни тяхната работа :P, като ще съдържа всичко необходимо за тяхното улеснение, начин на водене на делата, инфо. за клиенти, документи,срокове и др.
Mishelina
Младши потребител

Интересно...

Мнениеот JORGE » 09 Май 2007, 17:09

Тук май се заражда и конкуренция, интересно ще е да се видят и двете програмки, със сигурност ще има какво да се покаже, още повече, че изработения софтуеър винаги отразява начина на мислене на създалия го субект... :shock: :D ... а когато говорим за производства съставени от отделни процедури, то шаша е пълен... :shock: надявам се да видя и двете, единстевият проблем както винаги е времето...

Благодаря на ania & Mishelina за отзивчивостта...!

Поздрави
JORGE
Младши потребител

re

Мнениеот kmonev » 10 Май 2007, 12:22

колеги, в АПИС има програмен модул наречен АПИС ВРЕМЕ, който има отличен органайзер с напомняния и т.н. Освен това продукта е изключетелно интересен. Може да видите инфо на сайта им: http://www.apis.bg
kmonev
Потребител

Мнениеот Sarkis_999 » 15 Май 2007, 00:19

Аз ползмам google . Евтино и всичко се намира .
Sarkis_999
Потребител

Назад към Лекции и материали