- Дата и час: 22 Ное 2024, 19:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Теми за публичноправни науки
|
|
Благодаря. Този казус го има от много отдавна във форума и при ученето за изпита си го решавах Аз мисля по същия начин.
- naa82
- Младши потребител
Колега mermaid , бихте ли изпратили темите по ППН на Georgi_T@lex.bg
Благодаря предварително !
Благодаря предварително !
- Georgi_T
- Нов потребител
temi
kolega i na mene sa mi mnogo neobhodimi temite po publichno pravni nauki zashtoto trqbva da ucha za darjaven izpit a nqmam nikakvi materiali mnogo shte sam blagodarna ako nqkoi mi gi isprati na
babe111@abv.bg
babe111@abv.bg
- babe111
- Нов потребител
Теми по публичноправни науки
Колеги сега ще изпратя и на останалите темите.Няколко дни не съм влизала във форума. Има ли някой от Вас, който учи във Великотърновския. Има ли назначени дати за публичноправни през януари?Ако някой знае нещо да пише.Благодаря Ви предварително!!!
- marmaid
- Младши потребител
ako ne e nahalno
Ako ne e prekaleno ,ako moje i az da pomolq za sushtite temi.....Blagodarq predvaritelno!!! hristova_rossi@yahoo.com
Blagodarq i uspeh na vsichki...
Blagodarq i uspeh na vsichki...
- hristova_rossi
- Младши потребител
kolega, marmaid 6te vi zatrydni li ako vi pomolq da mi pratite i na men temite za darjavniq izpit po PPN? eva_love@abv.bg
- evkaevka
- Нов потребител
Колежке, аз също съм кандидат за Вашите лекции, ако не ви затруднявам особено, моля да ги изпратите на tokiro@mail.bg
- tokiro
- Нов потребител
Много ще съм благодарна, ако ми изпратите и на мен лекцийте по публичноправни e-mail: vaniastoeva@yahoo.com Благодаря предварително
- van4eto
- Нов потребител
Колеги , ако някой има " Ръководство по административно право и административен процес " на доц. Д.Зиновиева нека да качи няколко казуса. Въпросната дама е в комисията на държавните изпити по ППН. Издателство "ФЕНЕЯ" 2004г.
- tokiro
- Нов потребител
Здравейте,
много ще съм благодарна, ако пратите лекциите и на мен: nadia_peneva@netbg.com
Предварително сърдечно благодаря!
много ще съм благодарна, ако пратите лекциите и на мен: nadia_peneva@netbg.com
Предварително сърдечно благодаря!
- finty
- Нов потребител
az sum sledva6tata jelae6ta za lekciite po publi4nopravni.mnogo mi e spe6no;toku 6to priklu4ih s nakazatelnopravni i imam okolo 15 dni podgotovka,zatova molq nqkoi da mi gi izprati na gubsan@abv.bg.mnogo,mnogo blagodarq v avans
- gubsan
- Нов потребител
Теми по публичноправни науки
Колеги изпратих и на останалите желаещи темите. Ако някой има информация дали наистина се падат казуси от "Ръководство по административно право и процес" нека пише.Не е ли старо това издание?Ако случайно се е появил някой от Великотърновски нека пише,а пък ако има някой който е студент и във самия град още по-добре!
- marmaid
- Младши потребител
ivan1_2000@abv.bg ако е възможно. благодаря предварително!
- ivan1_2000
- Нов потребител
Колеги ще може ли и на мен да ми пратите темите по ппн
Благодаря ви предварително!
pokerman19@abv.bg
Благодаря ви предварително!
pokerman19@abv.bg
- pokerman
- Потребител
Колеги,съзнавам че не съм първия,но мога ли и аз да получа актуализираните теми по ППН.Имейла ми е:n_bankov@abv.bg,надявам се че молбата ми няма да ви затрудни!
Весела Коледа на всички!Желая успех на оставащите държавни изпити и професионални успехи през новата 2007!
Весела Коледа на всички!Желая успех на оставащите държавни изпити и професионални успехи през новата 2007!
- Bankov
- Нов потребител
Колеги,съзнавам че не съм първия,но мога ли и аз да получа актуализираните теми по ППН. E-mail: vesvet@abv.bg. Blagodarq predvaritelno!
- vesvet
- Нов потребител
Kolega,ako imate vyzmojnost izpratete lekciite i na men:z_teodora@abv.bg.Predvaritelno Vi blagodarq!
- tedy_merry
- Нов потребител
|
|