- Дата и час: 22 Ное 2024, 14:43 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Теми за публичноправни науки
|
|
Теми за публичноправни науки
Колеги,някой би ли ми помогнал, ако има теми за държавен изпит по публичноправни науки? dimitar_pl_ganev@abv.bg, това ми е мейла, ще съм много благодарен, ако ми помогнете:))
- ganev_d09
- Младши потребител
Митаче, как сме
По темата: И аз бих желал да получа темите, ако е възможно - keith_flint69@abv.bg
Благодаря!
По темата: И аз бих желал да получа темите, ако е възможно - keith_flint69@abv.bg
Благодаря!
- keith_flint69
- Потребител
Ако може и на мен: semerjiev@yahoo.com
- semerjiev
- Нов потребител
Теми за публичнодържавния изпит
Колеги аз търся казуси за публичнодържавния изпит.Уча във Великърновския и ми остана само този изпит,като по закона за всеобщата гадост ни хвана наредбата за казуса и изпита.Въпросите ги имам развити, всички са съобразени със новоприетия АПК и другите новости във законите.Ще ги пусна на всеки от Вас и дано Ви помогна поне малко.Ако някой чуе нещо и ли знае някакви казуси нека пише.Благодаря Ви предварително!!!
- marmaid
- Младши потребител
Колега, можете ли и на мен да ми изпратите темите на martha_05@abv.bg.? Предварително благодаря:)
- stenli
- Нов потребител
Kolega,ako ne e nahalno molja da mi gi izpratite na desita21bg@dir.bg
Predvaritelno blagodarja.
Po otno6enie na primerni kazusi-vijte vav foruma -darjavni izpiti-ima 1 kazus po Publi4no Pravni Nauki Ot Plovdiv,moga di go izpratja ako jelaete.
Predvaritelno blagodarja.
Po otno6enie na primerni kazusi-vijte vav foruma -darjavni izpiti-ima 1 kazus po Publi4no Pravni Nauki Ot Plovdiv,moga di go izpratja ako jelaete.
- desita21bg
- Младши потребител
Колега, ако не представлява трудност, може ли да ги изпратите и на мен на този е-маил:
dolarche82@yahoo.com
Благодаря предварително!
dolarche82@yahoo.com
Благодаря предварително!
- armes
- Младши потребител
Re: Теми за публичнодържавния изпит
marmaid написа:Колеги аз търся казуси за публичнодържавния изпит.Уча във Великърновския и ми остана само този изпит,като по закона за всеобщата гадост ни хвана наредбата за казуса и изпита.Въпросите ги имам развити, всички са съобразени със новоприетия АПК и другите новости във законите.Ще ги пусна на всеки от Вас и дано Ви помогна поне малко.Ако някой чуе нещо и ли знае някакви казуси нека пише.Благодаря Ви предварително!!!
Здравей колега! Моля те да ми пратиш и на мен развитите ти въпроси. Ти май си сред малкото щастливци, които учат по лекции по действащата нормативна база ПОщата ми е idragostinova@abv.bg
Предварително ти благодаря!
- irhen
- Младши потребител
kolegi,
molja vi ako njkaoi ot vas ve4e e polu4il vaprosnite lekcii da mi gi prati na
desita21bg@dir.bg 4e ne ostana vreme!
Opitvam da 4eta ot dosta izto4nici i napravo e koshmar!ne mislja 4e i mesec 6te mi stigne da prou4a APK-to
Mnogo vi blagodarja!
molja vi ako njkaoi ot vas ve4e e polu4il vaprosnite lekcii da mi gi prati na
desita21bg@dir.bg 4e ne ostana vreme!
Opitvam da 4eta ot dosta izto4nici i napravo e koshmar!ne mislja 4e i mesec 6te mi stigne da prou4a APK-to
Mnogo vi blagodarja!
- desita21bg
- Младши потребител
Колеги нямам идея от кого и за кой ВУЗ са правени тези теми, но нали правото е едно така че моля да ми ги пратите и на мен на адрес nadia82@abv.bg Що се отнася до СУ четете си по ЗАП и ЗВАС съдебната фаза и внимавайте за измененията. За финансовото май не е толкоз страшно ама не знам митните сборове как ще оправим. Благодаря предварително. Дано да мога да ги ползвам за преговор, ако преборя казуса.
- naa82
- Младши потребител
Теми по публичноправни науки
Колеги виждам,че има още 6 човека, които искат да им изпратя въпросите - още тази вечер ще ги имате.На мен ми отне около два месеца да изчета новата нормативна литература и да ги направя,така че знам какво е да нямаш време.Успех на всички!!!
- marmaid
- Младши потребител
Теми по публичноправни науки
Колеги вече изпратих на всички темите.Ако при някой от Вас не са пристигнали, пишете и ще Ви ги пусна пак.
- marmaid
- Младши потребител
Re: Теми за публичнодържавния изпит
marmaid написа:Колеги аз търся казуси за публичнодържавния изпит.Уча във Великърновския и ми остана само този изпит,като по закона за всеобщата гадост ни хвана наредбата за казуса и изпита.Въпросите ги имам развити, всички са съобразени със новоприетия АПК и другите новости във законите.Ще ги пусна на всеки от Вас и дано Ви помогна поне малко.Ако някой чуе нещо и ли знае някакви казуси нека пише.Благодаря Ви предварително!!!
Колега, доколкото си спомням, има една книжка с казуси, но са само по Осигурително право на гл. ас. Райна Койчева. Казва се: "Осигурително право. Учебно помагало". Съжалявам, но не се сещам за каквито и да било други казуси.
Последна промяна senex на 11 Дек 2006, 11:39, променена общо 1 път
- senex
- Потребител
може ли и на мен - sevasileva@abv.bg
- zvezdi4ka2
- Нов потребител
май станахме много желаещите, но ако не Ви затруднявам, препратете ги и на мен gany@abv.bg
- gany
- Младши потребител
Колега marmaid, тъй тъй си набрал скорост и изпращането на темите, МОЛЯ ИЗПРАТИ ГИ И НА АДРЕС: viktoria@all.bg.
Благодаря предварително и успех с каквото се захванеш !!!
Благодаря предварително и успех с каквото се захванеш !!!
- edinotvass
- Нов потребител
Учтиво моля ако е възможно, колега, да ми ги пратите и на мен на следния адрес - lubomirpolo@abv.bg
- Finarfin
- Младши потребител
Колеги, натъкнах се на следния казус от форума и ми е интересно какво мислите по въпроса:
" Лицето С.М. работи като служителка в общинската администрация.Тя участвала редовно и като вещо лице в съда,извършвала съдебни експертизи,за което получавала и съответно възнаграждение.Поради честите й отсъствия по тази причина,кметът издава заповед до служителката във финансовия отдел да удържи на С.М. 20 % от възнаграждението,получено като вещо лице.Недоволна от това С.М.обжалва заповедта на кмета пред окръжния съд по реда на съдебното обжалване по Закона за административното производство.
Решете спора. "
" Лицето С.М. работи като служителка в общинската администрация.Тя участвала редовно и като вещо лице в съда,извършвала съдебни експертизи,за което получавала и съответно възнаграждение.Поради честите й отсъствия по тази причина,кметът издава заповед до служителката във финансовия отдел да удържи на С.М. 20 % от възнаграждението,получено като вещо лице.Недоволна от това С.М.обжалва заповедта на кмета пред окръжния съд по реда на съдебното обжалване по Закона за административното производство.
Решете спора. "
- desita21bg
- Младши потребител
|
|