начало

Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров

Резрешително от ХЕИ за отваряне магазин за хранителни стоки

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Резрешително от ХЕИ за отваряне магазин за хранителни стоки

Мнениеот nedah » 16 Юли 2006, 14:57

Моля помогнете ми със съвет! Искам да открия магазин за хранителни стоки.Знам,че ми е необходимо разрешително от ХЕИ.Какво точно трябва да направя за да получа това разрешително?
nedah
Нов потребител

Re: Резрешително от ХЕИ за отваряне магазин за хранителни ст

Мнениеот donna » 16 Юли 2006, 15:29

nedah написа:Моля помогнете ми със съвет! Искам да открия магазин за хранителни стоки.Знам,че ми е необходимо разрешително от ХЕИ.Какво точно трябва да направя за да получа това разрешително?

Отивате в ХЕИ ,там ще получиш бланка на заявлението ,попълвате я , към него се прикрепяха разрешението за ползване на обекта за хранителни стоки ,или Акт обр.16 , актуално правно състояние на търговеца ,както и бордеро за платена такса .
donna
Старши потребител

Re: Резрешително от ХЕИ за отваряне магазин за хранителни ст

Мнениеот nedah » 16 Юли 2006, 21:44

donna написа:
nedah написа:Моля помогнете ми със съвет! Искам да открия магазин за хранителни стоки.Знам,че ми е необходимо разрешително от ХЕИ.Какво точно трябва да направя за да получа това разрешително?

Отивате в ХЕИ ,там ще получиш бланка на заявлението ,попълвате я , към него се прикрепяха разрешението за ползване на обекта за хранителни стоки ,или Акт обр.16 , актуално правно състояние на търговеца ,както и бордеро за платена такса .

Нещо не разбирам.От къде трябва да взема това разрешително за ползване на обекта ,а този Акт обр.16?
nedah
Нов потребител

Назад към Търговско право