начало

Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров

Промяна на адреса на ЕТ

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Промяна на адреса на ЕТ

Мнениеот bobsi_bmw » 27 Май 2006, 12:34

Здравейте имам малко нужда от помощ... Фирмата е регистрирана в Благоевград а искам да сменя адреса в София.... за момента това е възможно само в Благоевградски Окръжен Съд... Да ама като не ми се пътува до там за такова нещо каква е възможноста да го направя дистанционно от София.... Можели да подам заявлението с обратна разписка и до къде трябва да е адресирано /то ясно до фирменно / ама някои да знае адреса...и другото таксата как да я преведа тук по коя сметка .... можели така да стане или няма такава възможност ... Мерси предварително ще ме улесните много :lol: :roll: :lol: :roll:
bobsi_bmw
Младши потребител

Мнениеот bobsi_bmw » 27 Май 2006, 17:35

Никои ли незнае.... помогнете плис :roll:
bobsi_bmw
Младши потребител

Мнениеот tessa » 27 Май 2006, 17:52

не Ви казвам нещо ново, но за да сте най-сигурни каква практика има съответния съд, Ви съветвам да намерите телефона на фирмено отделение в Окръжен съд Благоевград (от справки - Благоевград), да им се обадите в понеделник и да попитате какви са им изискванията, както и да поискате да Ви дадат номера на банковата сметка.
Също попитайте и за таксата, която дължите, защото в някои съдилища има странно прилагане на Тарифата към закона за държавните такси.
Не ми е ясно обаче едно основно нещо - как ще си вземете входящото номерче, но може да са го измислили някак :)
Аватар
tessa
Потребител

Мнениеот bobsi_bmw » 27 Май 2006, 22:51

Да това е много идейно м/у другото... ми за входящ номер предполагам мога да ползвам обратната разписка от писмото... мерси за отговора :lol:
bobsi_bmw
Младши потребител

Назад към Търговско право