начало

Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров

Колко ще ми струва регистрирането на ЕТ?

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Колко ще ми струва регистрирането на ЕТ?

Мнениеот tony11 » 28 Фев 2006, 09:12

Искат ми 300 лв, ми се вижда много.
tony11
Младши потребител

Мнениеот black » 28 Фев 2006, 09:49

За какво - ако е за съдебна, БУЛСТАТ и в НАП никак не е много. Ако искате си го регистрирайте сам, но ако се оплетете дали няма да Ви излезе повече от 300? И защо Ви е да регистрирате ЕТ - ЕООД е много по-добър вариант, освен ако не става дума за съвсем дребен бизнес.
black
Младши потребител

Мнениеот tony11 » 28 Фев 2006, 10:22

Само за съдебна. Как трябва да се регистрирам в Булстад и НАП?
tony11
Младши потребител

Мнениеот mari_an » 28 Фев 2006, 12:10

Във връзка със специалистите по всичко: преди време един клиент ми каза, че той можел да си изтегли и от интернет всички документи за регистрация на ЕООД, при което аз направих ей такива очи: :shock:
Но поясни, че бързал и за да не се получело засечка. Та ако искате, що не пробвате да си го регистрирате сам - бас държа че дори преди внасянето на държавни такси, ще вдигнете ръце и ще идете при адвокат.
Колеги приятна работна седмица
mari_an
Младши потребител

Мнениеот svetulka » 28 Фев 2006, 12:11

След като си получите съдебното решение, идете в БУЛСТАТ на "Панайот Волов". Носете 2 копия от решението и заявление (образец) в 2 екземпляра. Заявлението изтеглете от http://www.registryagency.bg. Таксата е 20 лева и се плаща предварително в която и да е банка (банка има и в сградата на БУЛСТАТ). Успех
svetulka
Младши потребител

а

Мнениеот aechr » 28 Фев 2006, 13:04

Според Конфуций има три начина да постигнем мъдрост :
1.Чрез размисъл,което е най-благородно;
2.Чрез подражание,което е най-лесно;
3.Чрез собствен опит,което е най-горчиво.
Очевидно, чрез размисъл няма да се регистрирате,а собственият опит няма да Ви се отрази добре.Затова подражавайте на останалите граждани и наемете адвокат.
aechr
Младши потребител

Мнениеот black » 28 Фев 2006, 16:35

[quote="mari_an"]Във връзка със специалистите по всичко: преди време един клиент ми каза, че той можел да си изтегли и от интернет всички документи за регистрация на ЕООД, при което аз направих ей такива очи: :shock:
Но поясни, че бързал и за да не се получело засечка. Та ако искате, що не пробвате да си го регистрирате сам - бас държа че дори преди внасянето на държавни такси, ще вдигнете ръце и ще идете при адвокат.
Колеги приятна работна седмица[/qu
За съжаление идеята "направи си сам" никога няма да умре, но кой каквото сам си направи никой друг не може :lol: Чудя се само на разните там светулки и т. н.
black
Младши потребител

Мнениеот gavril » 01 Май 2006, 23:21

150 E DOSTATACNO ZA SADEBNA REGISTRACIA. OSTAVI MI TEL ZA DA SE SVARJA I DA TI GO REGISTRIRAM ZA 3 DNI....

AMAN OT ADVOKATI BEZ FINANSOV MORAL I UVjenie kam klienta
gavril
Младши потребител

imam problem

Мнениеот klarissa » 20 Май 2006, 08:51

kolegi, molia za pomo6t, kakvo triabva da se napravi kogato rabotodaleliat ne izplati zaplatata, pri rabota bez trudov dogovor
klarissa
Младши потребител

Назад към Търговско право