- Дата и час: 25 Ное 2024, 15:35 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Let it be! vol. 4
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Let it be! vol. 4
А, не сме меланхолични. Аз бях по задачи, включително и до Ареста. Гледам днес голямо раздвижване, усмивки, намигания и се чудя : " Не, това не е възможно тук?" [size=50]Друг път чакам по 30 минути да ми свалят задържан, а сега - за пет минути!?
Като спомена някой вчера за Титаник, от мен поздравче с пожелание за такава любов, която надживява времето...
Като спомена някой вчера за Титаник, от мен поздравче с пожелание за такава любов, която надживява времето...
- nk7702n
- Старши потребител
И ти ли , Бруте ? И по тоя повод мисля с провлачената походка на угоен варненски гларус, отиващ към случайно паднал дюнер да си пусна нещо с Пачино и да поседна тежко като Буда .Защото и при мен се оказа, че няма да се работи
Приятен ден
-
aron_davidov - Потребител
Добро утро с една любима песничка
- nk7702n
- Старши потребител
сега ми се догледа някой български филм
Днеска пак каръшки ден. Забравял съм си ключовете в хладилника , но като днеска за първи път. Ключовете за апартамента в колата, а за колата - в апартамента ,а там , естествено, вече нямаше никой... И така в търсене на решение се образува един обречен кръговрат-ни на лево, ни на десно
Поли , можеш ли да намериш един твой клип, мисля че на испански. Мъжки глас . " Не ми се сърди... помниш ли как като дете..." За възрастните хора.
Че тук търсачката е малко като ънкъл гугъл . Търсиш например ... "филми с Тодор Колев теглене" и ти излиза : " лазерна епилация 'Колев' " , " и такива едни
Днеска пак каръшки ден. Забравял съм си ключовете в хладилника , но като днеска за първи път. Ключовете за апартамента в колата, а за колата - в апартамента ,а там , естествено, вече нямаше никой... И така в търсене на решение се образува един обречен кръговрат-ни на лево, ни на десно
Поли , можеш ли да намериш един твой клип, мисля че на испански. Мъжки глас . " Не ми се сърди... помниш ли как като дете..." За възрастните хора.
Че тук търсачката е малко като ънкъл гугъл . Търсиш например ... "филми с Тодор Колев теглене" и ти излиза : " лазерна епилация 'Колев' " , " и такива едни
-
Приемам песничката на Тексас като лично поздравче - нищо, че никой не ме е поздравил все още, карай, ще го преживея. Пък, за цветята не успях да се вредя, другият път, може би..
Ракията може да я харижа на някого от ония, които отиват за цигари с МПС - то, след като сръбнат две - три най - малко за отскок. За мен ще си избера някое хубаво коктейлче или ликьорче!
За сладки и романтични сънища!
Ракията може да я харижа на някого от ония, които отиват за цигари с МПС - то, след като сръбнат две - три най - малко за отскок. За мен ще си избера някое хубаво коктейлче или ликьорче!
За сладки и романтични сънища!
- nk7702n
- Старши потребител
Честит празник на всички! Да се заредим с борбен дух и смело да се справяме с всички трудности!
Вчера проведох анкета на тема" Консумира ли се алкохол през работно време от служителите на МВР и как протичат за нежната половинка изпитите по кормуване" Оказа се, че се консумира само минерална вода, а жените сме много по - забавни по време на обучението.. Много се смях.
Поздрав с една много българска песен :
Вчера проведох анкета на тема" Консумира ли се алкохол през работно време от служителите на МВР и как протичат за нежната половинка изпитите по кормуване" Оказа се, че се консумира само минерална вода, а жените сме много по - забавни по време на обучението.. Много се смях.
Поздрав с една много българска песен :
- nk7702n
- Старши потребител
Специално поздравче и за Лексито
П.П. Ще намина и в кръчмата, ама тия дни съм малко на лирично- сантиментална вълна...
П.П. Ще намина и в кръчмата, ама тия дни съм малко на лирично- сантиментална вълна...
- nk7702n
- Старши потребител
Приятен ден!
- nk7702n
- Старши потребител
Тъй го дават. Ама да вали, то не беше слънце, че слънце - бактън вече
Добра заран от мен
Тя кесията отдавна да са я намерили, а аз още се събуждам в тоя разпищолен час
poli
доктора
Наде :
Намерих онзи клип, бил е в кошничката . Предупреждавам -пораджда деликатна емоция
Успешен ден.
Добра заран от мен
Тя кесията отдавна да са я намерили, а аз още се събуждам в тоя разпищолен час
poli
доктора
Наде :
Намерих онзи клип, бил е в кошничката . Предупреждавам -пораджда деликатна емоция
Успешен ден.
-
Благодаря ти, Арончо! Бъди здрав и щастлив! Всички , всеки по свой си начин...
- nk7702n
- Старши потребител
Наш`та маса /The Pub/ поздравява ваш`та маса А от мен за Поли:
-
lexy21 - Активен потребител
Хахахаааааааа... Таксиджийската песен беше спомен от студентските ми години, когато се захранвах като барманка в нощен клуб ... та... докато зарежадаме и чистим преди да отворим, въртях почти само тази песен, защото ми внушаваше, че трябва да изтърпя, щото е временно и после всичко ще е рози и нови пози Имало било дни...
Както и да е - едната, другата, добрият, лошият, злият и тъпото к..ле
Както и да е - едната, другата, добрият, лошият, злият и тъпото к..ле
-
lexy21 - Активен потребител
|
|