- Дата и час: 27 Ное 2024, 06:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ВКС обжалване . . .
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
18 мнения
• Страница 1 от 1
ВКС обжалване . . .
Здравейте имам един малък проблем.... То не е точно мой а на един познат...сега по същество..
При обжалване пред 5 членен състав (на определение) те го връщат на 3 членен ???? И сега от тук на къде 3 членния можели да го потвърди??? Може ли да го върне на по долна инстанция??? Ако бъде потвърдено може ли да се обжалва и къде пред 3 членката или пред 5 членката...какви са сроковете ... по какъв начин става обжалването пак ли с частна жалба ??? МЕРСИ предварително за оказаният съвет....
При обжалване пред 5 членен състав (на определение) те го връщат на 3 членен ???? И сега от тук на къде 3 членния можели да го потвърди??? Може ли да го върне на по долна инстанция??? Ако бъде потвърдено може ли да се обжалва и къде пред 3 членката или пред 5 членката...какви са сроковете ... по какъв начин става обжалването пак ли с частна жалба ??? МЕРСИ предварително за оказаният съвет....
- Д.Арсов
налага се да сте по-конкретен
За да получите подходящ отговор, следва да внесете някои уточнения. Дотук става ясно, че е обжалвано определение на тричленка. Но за какво е последното? За оставяне без разглеждане на кас. жалба? За прекратяване на производството по делото? Или произнасяне по особено искане?
Моля уточнете съдържанието (диспозитива) на определението на тричленката и определението на петчленката. Последното е окончателно и не се разбира за какво потвърждаване става дума.
Диана
Моля уточнете съдържанието (диспозитива) на определението на тричленката и определението на петчленката. Последното е окончателно и не се разбира за какво потвърждаване става дума.
Диана
- Диана
Аз съм си компетентна патка.
Ти чети - обжалвано ОПРЕДЕЛЕНИЕ.
Да не говорим за другите ти творения - ти измисли и четириинстанционното производство. Ще обжалва решението на третата инстанция пред печленка, ама друг път.
А съм си патка, щото си обичам професията и за това, че изобщо започнах да пиша тук.
Ти чети - обжалвано ОПРЕДЕЛЕНИЕ.
Да не говорим за другите ти творения - ти измисли и четириинстанционното производство. Ще обжалва решението на третата инстанция пред печленка, ама друг път.
А съм си патка, щото си обичам професията и за това, че изобщо започнах да пиша тук.
- Динана
- Гост
Re: ВКС обжалване . . .
При обжалване пред 5 членен състав (на определение) те го връщат на 3 членен ????
Cheteneto mu e majkata.
I ne samo che patka, ami si i Къорава патка
Cheteneto mu e majkata.
I ne samo che patka, ami si i Къорава патка
- Гост
Има някакви елементи в тоя форум дето си сменят името и ръсат тъпотии по всички въпроси...........Без да съм учила психология ми става ясно, че заради осъзнатата си липса на акъл се дразните, че има хора със знания и умения.... ЗАВИСТТА НЕ Е РЕШЕНИЕ за мизерния Ви комплексиран свят. И след като се представите за някой, ще сте си все толкова тъпи..............
- Гост
Диана е права.
Като не можете да разберете казуса и нямате мнение - не избивайте комплексите си във форума. В този аспект и последният "гост" е прав. А пък твърдението на Арсов, че си е платил на съдията при есловие, че състава е 5-член - "немам думи". Как разбра кой ти е съдията от петимата, бе? Като не се знае до последно?
Като не можете да разберете казуса и нямате мнение - не избивайте комплексите си във форума. В този аспект и последният "гост" е прав. А пък твърдението на Арсов, че си е платил на съдията при есловие, че състава е 5-член - "немам думи". Как разбра кой ти е съдията от петимата, бе? Като не се знае до последно?
- Кашпировски
Значи тук има фалшификация... Някой се пише с моето име Аз пуснах темата но не съм писал до сега а гледам има някой с моето име ...А това не е честно даже е смешно .... какъв е смисъла незнам ... До сега не съм обидил и няма да го направя ....Но ако обичате ...нещо по конкретно... мисля, че достатачно ясно си зададох въпроса ...за отговорилите мерси за останалите (не искам просто да се излагам дори и виртоално) не ми е присъщо.... но ми е най болно, че тък всички си мерите пишките .....айде малко по-полека де ... какви са тези глупости а за пърсия пост (тоест този по моя) как во ти дреме да ли сам колега НЕ СЪМ сега спокоен ли си ...става дума за приятел не за мен и не за изкарване на пари .... просто се консолтирам защото мислех , че има грамотни хора ама явно съм се излъгал ....То има ама са рядкост ... НЕЗНАМ ДО КОЛКО Е ВЪЗМОЖНО НО ЗАЩО АДМИНИТЕ НЕ ГО НАПРАВЯТ ВСЯКО ВЛИЗАНЕ ДА ИМА РЕГИСТРАЦИЯ А НЕ ТАКА ВСЕКИ ДА СИ ПИШЕ КЪКВОТО СИ ИСКА.... моля без офф топик защото ми писна да чета простотийте на някой си разбирач дет себеси не може да оправи та тръгнал тук да чете и да пише....а и друго защо в този хората не са отсяти така е голяма каша пък и е срамно за професията да ви кажа..... лесно е да се скриеш под ГОСТ и да пишеш глупости и да псуваш..... лелелелел не съм очаквал, че и тук е розов сериял .... ама то на всякъде и ма мърша..... а по горните постове го и показват.....няма значение форума е супер само това му е кусура не е малък ..... дано намерите разрешение ....успех и мерси на всички ...
- Д.Арсов ! ! !
лелелелел как се излагате всички... направо е смешно... зради такива където правят само забележки се отказах да пиша във форума... много е готин ама ми писна всики да ти прави забележка за една буква абееееееее мани.... всеки е всезнаещ... е аз сам едно студентче да знаете ако не знаете ....просто пиша на латиница после го прехвурлям на кирилица и затова са грешките ....ама какв ови обяснявам на повечет окат не заслужавате вниманието ми
- bobsi_bmw
- Младши потребител
18 мнения
• Страница 1 от 1
|
|