начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

счупени зъби

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

счупени зъби

Мнениеот Били » 07 Авг 2005, 17:12

Здравейте,

пиша това с молба някой да ми даде съвет как да постъпя от сега нататък.
Случаят е следният. Бях пийнал. По-късно се установи, че алкохолът в кръвта ми е 1.44, когато влязох в една дискотека. Там понеже пода беше хлъзгав залитнах. Като видя това бодигарда каза "ти си пиян, няма да те пусна". Докато се опитвах да му обясня, че не съм чак толкова пиян, той ме удари няколко пъти. Счупи ми два зъба. Не съм му посягал. Не съм го и обиждал!
Утре ще извадя медицинско и ще отида при адвокат. Какво мислите по случая! Има ли смисъл да се захващам?
Били

допълнение

Мнениеот Били » 07 Авг 2005, 17:14

Забравих да спомена, че има 3-ма свидетели, които присъстваха на случилото се!
Били

Мнениеот Гост » 07 Авг 2005, 17:14

А свидетели?! Молба в прокуратурата!И адвокат
Гост

Мнениеот Гост » 07 Авг 2005, 17:15

Ка се констатира алкохола в кръвта Ви? Полицията намеси ли се?
Гост

ре

Мнениеот Били » 07 Авг 2005, 17:18

Полицията се намеси, трябваше да "духам", при което се установи концетрацията на 1.44 промила.. Попитах ги защо не го арестувате. Те отговориха, че вече боят е свършил и не могат..
Били

Мнениеот Гост » 07 Авг 2005, 17:28

Ппроверете в полицията дали е заявен инцидента - битрябвало всяко обаждане да се отбелязваи ,като подавате в Районна прокуратура жалба- свидетели и т.н. и приложите мед.св./от съдебна медицина/ опишете случая и чакайте отговор от прокуратурата, които са в съдебна ваканция, или по -скоро си търсете ббизък прокурор, за да не Ви изпреварят ответниците. :P
Гост

Мнениеот Гост » 07 Авг 2005, 17:29

Тия полицаи да не са били катаджии, та си носят аопарата? :roll:
Гост

Vechna drushba

Мнениеот setil se » 07 Авг 2005, 17:36

"Те отговориха, че вече боят е свършил и не могат.."
Ne vi li e izvestna vrazkata meshdu policai i ohraniteli v BG ? Edin primer: predi da stane Boiko Borissov ohranitel e bil milicioner-posharnikar, sled tova e ohranitel, sega e policai, sled tova e....
setil se

Назад към Взаимопомощ