начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

УНСС

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

УНСС

Мнениеот SAFC » 04 Авг 2005, 14:32

Колеги, моля кажете дали някой ще кандидатства в УНСС за втора магистратура, за да се отърве от тази ****служба? /драги лейдис вие може би не/ Ако да искате ли да осъществим някаква комуникация , за да видим какви тестове ще решаваме/ вероятно нищо общо с правото/ . Някакви дати+документи за подаване?? Оценявам всяква инфо...
SAFC

Мнениеот Dominique Pillar » 04 Авг 2005, 14:48

Да не те разочаровам , но втората магистратура изобщо не е основание за отлагането ти от наборна военна служба, погледни ЗОВОС :twisted:
Dominique Pillar

Мнениеот SAFC » 04 Авг 2005, 14:51

какво да го гледамр научих го наизуст. Според мен е !
SAFC

Мнениеот Dominique Pillar » 04 Авг 2005, 14:57

Аз мисля , че само едно висше така е редактирана нормата (чл.106) , Иначе и аз се пържа в същата ситуация. Кофти тръпка .
Dominique Pillar

Мнениеот SAFC » 04 Авг 2005, 15:01

ok,колега не искате ли да се пуснете с мен на тези изпити, наистина какво ще правите? ако работите, рискувате ли да загубите мястото си?
SAFC

ok,колега не искате ли да се пуснете с мен на тези изпити, наистина какво ще правите? ако работите, рискувате ли да загубите мястото си?
SAFC

SAFC

Мнениеот SAFC » 04 Авг 2005, 15:04

Кав е този спам тук бе?
Но говоря сериозно, какво мислите?
SAFC

Мнениеот Dominique Pillar » 04 Авг 2005, 15:15

Бавя дипломирането, вече втора година
Dominique Pillar

military_service

Мнениеот strudent_forever » 04 Авг 2005, 15:21

и аз мисля че всякяква форма на обучение е достатъчна да се отложиш да навършване на критичните 27 години
запиши някаква специализация в кой да е университет, бави се колкото можеш повече и май в това ще е ключа на успеха :)
strudent_forever

Мнениеот SAFC » 04 Авг 2005, 15:30

добре обаче как да запиша тая магистратура, има некав тест за икономисти или нещо такова, а май само УНСС е удачно и би се признало , не некви измислени у-тети
SAFC

Назад към Взаимопомощ