начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Моля за спешно съдействие

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля за спешно съдействие

Мнениеот Иван » 02 Авг 2005, 10:32

Колеги, бихте ли ми съдействали - кой е окръжния прокурор по чл.415 ал.1 т.1 НПК/условно предсрочно освобождаване/ по местоизпълнението на наказанието, ако то се изпълнява в затвора в Кремиковци, и ако може-адреса на същия затвор.
Ще ви бъда много благодарен.
Иван

Никой ли не знае?

Мнениеот Пак аз » 02 Авг 2005, 12:04

Колеги, наистина ми се налага, моля ви! Никой ли не знае?
Пак аз

Мнениеот lil » 02 Авг 2005, 14:35

Идете на началната страница на lex.bg. Под надписа начало в горния ляв ъгъл има надпис "LEX СПРАВОЧНИК" - ЗАТВОРИ и потърсете Кремиковци, но аз вече видях и - такъв няма
lil
Младши потребител

Мнениеот Кремиковци » 02 Авг 2005, 14:41

Окръжен прокурор по смисъла на чл.415 НПК е Градският прокурор (на София-град) т.к. Кремиковци е район на София-град.
За адреса - ще проверя.
Кремиковци

Мнениеот Кремиковци » 02 Авг 2005, 14:48

Хм. Казаха ми, че не е самостоятелен затвор, а само поделение на Софийския централен, но дали е вярно ....!?!?!?
Кремиковци

Мнениеот Иван » 03 Авг 2005, 10:24

Искрено благодаря за положените усилия. Наистина абсолютно не съм наясно каква е структурата относно този затвор, и компетентния прокурор. С риск да бъда нахален, очаквам да посочите и адреса...
Иван

Мнениеот Кремиковци » 03 Авг 2005, 10:41

Потвърди се информацията, че Поправителен дом - Кремиковци е филиал на Софийския централен затвор.
То в Кремиковци всеки знае къде е затвора, но ако искаш точен адрес, звънни на централата на Софийския затвор. Координатите ги има на началната страница на Лекса.
Кремиковци

Назад към Взаимопомощ