начало

Две комисии на ВСС: Сарафов има професионалните и нравствени качества за главен прокурор Две комисии на ВСС: Сарафов има професионалните и нравствени качества за главен прокурор

АДМИНИСТРАТИВЕН АКТ???

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

АДМИНИСТРАТИВЕН АКТ???

Мнениеот valeriii » 22 Юни 2005, 16:22

ПРОБЛЕМЪТМИ:
СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ ИЗПРАЩА КОНСТАТИВЕН ПРОТОКОЛ НА ОБЩИНАТА ЗА ИЗПЛАЩАНЕ НА ИЗДРЪЖКА ВМЕСТО ДЛЪЖНИКА ПО НАРЕДБАТА ЗА ИЗПЛАЩАНЕ НА ПРИСЪДЕНА ИЗДРЪЖКА ОТ ОБЩИНАТА.
ОБЩИНАТА ОТКАЗВА ДА ПЛАЩА!!!ИЗЛИЗА МИ С НОМЕРА,ЧЕ ОТКАЗЪТ Е ИНДИВИДУАЛЕН АДМИНИСТРАТИВЕН АКТ,ДА СЪМ ГО ОБЖАЛВАЛ В СЪДА.
ЗНАМ,ЧЕ НЕ Е ИНДИВИДУАЛЕН АДМИНИСТРАТИВЕН АКТ,ЗАЩОТО ОТКАЗЪТ НЕ ПОРАЖДА ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ.ЗАДЪЛЖЕНИЕТО ЗА ПЛАЩАНЕ НА ИЗДРЪЖКА ИДВА ОТ РЕШЕНИЕТО НА СЪДА И КОНСТАТИВНИЯ ПРОТОКОЛ НА СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛЯ!!!!!
ОБАЧЕ МИ ТРЯБВА ПРАКТИКА,ДА ЦИТИРАМ НЯКОЕ РЕШЕНИЕ НА ВАС.ЗАТОВА,МОЛЯ,КОЙТО ЗНАЕ НЯКОЕ РЕШЕНИЕ ДА МИ ГО КАЖЕ.
АКО НЯКОЙ ИМА АРГУМЕНТ,ЧЕ Е ИДВИДИДУАЛЕН АДМ.АКТ ДА МИ ГО КАЖЕ.ЗА МЕН Е ЯСНО,ЩОМ НЕ ПОРАЖДА ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НЕ Е!!!!!!
ОСНОВНОТО ОБАЧЕ Е ДАЛИ ИМА ПРАКТИКА НА ВАС ПО ВЪПРОСА.МОЛЯ ДА МИ КАЖЕ КОЙТО ЗНАЕ.
valeriii
Младши потребител

Мнениеот net » 22 Юни 2005, 18:34

Чл. 2. (1) (Изм. - ДВ, бр. 19 от 1992 г., изм. - ДВ, бр. 122 от 1997 г.) Индивидуални административни актове по смисъла на този закон са актовете, издавани от ръководители на ведомства, от кметовете на общините, от кметовете на кметства и на райони и от други органи на общинската изпълнителна власт, както и от други овластени за това органи, с които се създават права или задължения или се засягат права или законни интереси на отделни граждани или организации, както и отказите за издаване на такива актове.
Това е от ЗАП
net

Мнениеот Гост » 23 Юни 2005, 09:11

Издръжката се изплаща за сметка на държавния бюджет и от общината не би трябвало да отказват, практика на ВАС в тази връзка едва ли ще се намери, но Вие можете да я създадете :wink:
Гост

Назад към Взаимопомощ