- Дата и час: 23 Ное 2024, 01:07 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Сливенски окръжен съд
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
17 мнения
• Страница 1 от 1
Сливенски окръжен съд
Колеги, от една седмица се опитвам да открия банковите сметки за ДТ на СЛОС, никъде ги няма в интернет, а в проклетия съд никой не се обажда, единствената възможност, която ми остава , е да бия път до проклетия Сливен, а никак не ми се иска! Бясна съм! Някой може ли да ми посочи сметките им, разбира се, добросъвестно (имим да внеса не повече от проклети 10 лева)?? Проклета работа...
- ........
Re: Сливенски окръжен съд
Аз си внасям таксите в Централна кооперативна банка на "Патриарх Евтимий". Досега са ивмали сметки на всичко, което ми е трябвало. За ОС-Сливен май не ми се е налагало, но ако искаш, ги питай по телефона, ако искаш, се разходи до тях.
- mi6el
Не е никакво особено решение, но това е, което мога да те посъветвам - нали виждаш, на никой не му занимава. Good luck
- mi6el
Окръжен съд Сливен
044/ 2 82 05 - председател; 044/ 2 07 93 - зам. председател; 044/ 2 73 39 - адм. секретар; факс 2 50 43
Сметка№ 3012003207 б. код 66076788 ТБ Биохим
Данните са от справочник на съдебните райони, но изданието е старо - 1999г.
Желателно е тази информация да бъде потвърдена от по - скорошен източник
044/ 2 82 05 - председател; 044/ 2 07 93 - зам. председател; 044/ 2 73 39 - адм. секретар; факс 2 50 43
Сметка№ 3012003207 б. код 66076788 ТБ Биохим
Данните са от справочник на съдебните райони, но изданието е старо - 1999г.
Желателно е тази информация да бъде потвърдена от по - скорошен източник
- kely
http://lex.gbg.bg/sprav.php?lang=bg&op=sud&pid=22
виж тук ,но инфото е от предишното оформление на лекс така ,че не ти гарантирам колко е достоверна все пак се обади по телефона , ако телефоните не са актуални .....ами обърни се към справки от пощата ще ти ги дадат.
виж тук ,но инфото е от предишното оформление на лекс така ,че не ти гарантирам колко е достоверна все пак се обади по телефона , ако телефоните не са актуални .....ами обърни се към справки от пощата ще ти ги дадат.
- донна 2
СлОС вече не се обслужва от Биохим. Доколкото знам в сградата им се настаниха Банка ДЗИ
- ----------
Много ти благодаря, колега, за съдействието, когато имаш един ден нужда и аз ще се отзова!! За съжаление в ЦКБ им нямат сметките, вече проверих! Ооооооох.... мъка......
- ........
Ако от СлОС не си вдигат телефоните /то пък защо да отговарят!/, намери от справки телефона я на адвокатската колегия, я на някой сливенски адвокат или нотариус. Няма начин да не ти услужат. Пробвала съм така, макар и в други райони. Успех!
P.S. На данни от минали години не разчитай.Повсеместно новите съдебни шефове изместиха сметките на съдилищата в нови банки.
P.S. На данни от минали години не разчитай.Повсеместно новите съдебни шефове изместиха сметките на съдилищата в нови банки.
- Galina Nikolova
Вярно. Опитай със СлАК. Тел. 044/622602.
Канцеларията им е в сградата на съда
Канцеларията им е в сградата на съда
- ----------
държавни такси вещи лица
банкови сметки 3000707302 5012003535
БИН 730701004
банков код 32075017
РОСЕКСИМБАНК клон Сливен
банкови сметки 3000707302 5012003535
БИН 730701004
банков код 32075017
РОСЕКСИМБАНК клон Сливен
- mishe
От двете банкови сметки, които съм дала, първата е за държавните такси, а втората е за вещи лица. Информацията е от сайта на ВСС
- mishe
телефон 144 справки сливен .....................
от там питаш за телефона на сл.окр.съд и питаш някоя деловодителка . Аз така работя с провинциалните съдилища
от там питаш за телефона на сл.окр.съд и питаш някоя деловодителка . Аз така работя с провинциалните съдилища
- pams
Сетих се, че съм се обаждала в този съд и имам телефона на наказателна колегия деловодството опитайте чрез него - 044 616422 или 044 616420
- pams
Обслужваща банка е банка "ДЗИ". Отидете до най-близкия до Вас клон на тази банка и предполагам, че от там ще можете да получите информацията която Ви е необходима.
УСПЕХ!!!
УСПЕХ!!!
- Camel
17 мнения
• Страница 1 от 1
|
|