В момента съм на работа по тр. договор, водя се по майчинство. Предстои ми смяна на работата и подписване на нов тр. договор. Ще подпиша договора утре, но в договора ще пише, че започвам работа след месец и половина.
Въпроса ми е, предвид регистрацията в НОИ, която трябва да се напряви в 3 дневен срок, няма ли да се получи сякаш работя по два договора. Или важното е реалната дата на постъпване на работа.?
Трябва ли да информирам рааботодателя си сега или мога да го направя след две седмици, т.е. един месец преди започване на новата работа?
Кой поема майчинството ми до РЕАЛНОТО ми постъпване на работа?
- Дата и час: 22 Ное 2024, 21:13 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
От кога влиза в сила трудовия договор?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: От кога влиза в сила трудовия договор?
вижте отговорът ми,който публикувах към моя въпрос по отношение на вашия "отговор"
- Таня
Re: От кога влиза в сила трудовия договор?
След уведомлението в НОИ договорът е в сила, макр договорът да е в сила, непосредствено след самото подписване, само дето, ако работодателят не уведоми НОИ в този 3 дневен срок ще търпи санкция - глоба...
- gluharche
- Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|