искам да напусна. Имам безсрочен трудов договор. В него е записан 30 дни предизвестие, но имам да си ползвам и платен годишен отпуск. Пуснал съм молба за ползване не платения отпуск от 15-ти, но искам да пусна и предизвестие за напускане, т.е. докато ми тече платения отпуск да изтича и предизвестието. Възможно ли е и как трябва да ги пусна - едновременно ли ?
благодаря на тези, които ще ми дадат съвет
- Дата и час: 22 Ное 2024, 09:07 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
напускане с предизвестие
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: напускане с предизвестие
Възможно е. Пускаш едномесечно предизвестие за напускане и обявяваш, че през този период ще си ползваш годишния платен отпуск. Няма никакъв проблем. Дори е често срещана практика, стига работодателят да е съгласен.
- geryvesy
- Младши потребител
Re: напускане с предизвестие
благодаря ти, но заедно ли да пусна молбата за отпуск и предизвестието или първо молбата и на следващия ден предизвестието. Т.е. ще има ли проблем да пусна предизвестие докато съм в платен отпуск
- Марто
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|