начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

eko taksa pri pokupka na MPS?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

eko taksa pri pokupka na MPS?

Мнениеот law » 27 Окт 2004, 09:12

Kolegi, molia vi niakoi ako ima opit v registracia na avtomobili v KAT-Sofia da mi kaje plashta li se niakakva eko taksa i v kakav razmer, kogato si kupish kola, koiato veche e karana v BG 2 godini i prosto i smeniash nomerata v KAT ot plovdivski na sofiiski?

Mnogo blagodaria predvaritelno!
law
Младши потребител

Re: eko taksa pri pokupka na MPS?

Мнениеот frantic » 27 Окт 2004, 10:45

Ne se plashta
frantic

Мнениеот law » 27 Окт 2004, 11:05

Mnogo blagodaria, i az taka smiatam, no ot KAT mi kazaha drugo, tarsih vav vsi4ki normativni aktove, no ne mojah da nameria uredba na podobna taksa. Znaete li kade e uredena tazi taksa pri vnos na avtomobili, zashtoto pri vnos se zaplashta, nali? Iskam da si razpechatam tezi neshta, za da gi pokaja v KAT, bladogaria oshte vednaj,:)
law
Младши потребител

Мнениеот law » 27 Окт 2004, 11:34

kolegi, znae li niakoi kade e uredena vaprosnata eko taksa?
law
Младши потребител

Назад към Взаимопомощ