Колеги, може и да звучи малко несериозно, но все пак ви моля:
Руското посолство/или консулство/ скоро бе закрито в Пловдив, и сега е в София. Понеже съм от Пловдив, налага ми се да отида до София. Моля ви ако знаете работното време на руското посолство в София, пишете ми, за да не си губя напразно времето в път. Ще съм ви много благодарен.
- Дата и час: 21 Ное 2024, 22:43 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
руско посолство /моля спешно/
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: руско посолство /моля спешно/
Не знам работното им време, но знам телефоните им:
963-40-21 и 963-09-14
963-40-21 и 963-09-14
- Mилена.П
Посолство на Русия в България.
адрес: 1113 София, ж.к. Изгрев ул. Никола Мирчев No.28, тел.: +359 2 9634021
Намира се зад Интерпред, май автобус 413 минава оттам, откак спряха трамвай №2. Голяма бяла сграда е;).
Ако ти трябва консулсттово, най-лесното е да им се обадиш по телефона и те да ти кажат на кой адрес ще те приемат във връзка с делата ти.
адрес: 1113 София, ж.к. Изгрев ул. Никола Мирчев No.28, тел.: +359 2 9634021
Намира се зад Интерпред, май автобус 413 минава оттам, откак спряха трамвай №2. Голяма бяла сграда е;).
Ако ти трябва консулсттово, най-лесното е да им се обадиш по телефона и те да ти кажат на кой адрес ще те приемат във връзка с делата ти.
- Pitanka
май съм ти дала адреса на консулството. Всъщност подозирам, че са два входа на една и съща сграда.
ето по-подробна информация:
ПОСОЛСТВО НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ В ГР. СОФИЯ
тел: (02) 963-16-63, факс: (02) 963-41-03
e-mail: rebus@datacom.bg
КОНСУЛСКИ ОТДЕЛ
тел: (02) 963-40-21, факс: (02) 963-41-16
ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
тел: (02) 963-08-88, 963-16-15, факс: (02) 963-04-28
e-mail: rutorg@spnet.net
ето по-подробна информация:
ПОСОЛСТВО НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ В ГР. СОФИЯ
тел: (02) 963-16-63, факс: (02) 963-41-03
КОНСУЛСКИ ОТДЕЛ
тел: (02) 963-40-21, факс: (02) 963-41-16
ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО
тел: (02) 963-08-88, 963-16-15, факс: (02) 963-04-28
e-mail: rutorg@spnet.net
- Pitanka
Колеги, много ви благодаря за отзивчивостта. Веднага след поставянето на темата от моя страна във форума си послужих с търсачката на Google, и се добрах на сто процента до същата информация.
Все пак наистина съм ви много благодарен за подробните данни.
Желая успех на всички.
Все пак наистина съм ви много благодарен за подробните данни.
Желая успех на всички.
- Иван
ами то и аз, както предполагам и колегата, това направихме. Въпросната търсачка, колкото и да е банална, се оказа, че е много полезно нещо.
- Pitanka
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|