начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Незаконна фотография

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Незаконна фотография

Мнениеот z_nanova » 18 Окт 2004, 10:17

Преди четири месеца са ме снимали и са публикували снимката ми в национална медия (списание).
Естествено това е станало без знанието и съгласието ми.
Тъй като снимката се оказа доста компрометираща, последиците може да се каже с чиста съвест, че са непоправими.
Помогнете ми, как да процедирам.
Какви са ми правата в случая?
Предварително ви благодаря!!
z_nanova
Нов потребител

Re: Незаконна фотография

Мнениеот Anastassia.Terzieva » 20 Окт 2004, 14:17

mojete da gi sadite za obezshgtetenie
i eventualno v zavisimost ot snimkata i za obida ili kleveta, ako nachina po koito e predstavena snimkatas sazdava neviarno vpechatlenie, koeto vi komprometira, naprimer kolaj ili taka podbrana chast koiato podvejda ili samoto i sadarjanie e posregatelstvo vurhu vashata chest i dostoinstvo...
Аватар
Anastassia.Terzieva
Потребител

Назад към Взаимопомощ