начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Kъде да намеря сламка за поправка на Явна фактическа грешка

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Kъде да намеря сламка за поправка на Явна фактическа грешка

Мнениеот Goro ivanov » 07 Юни 2004, 16:03

Много спешно ми трябва сламка на молба за поправка на Явна фактическа грешка. Ако някои може да ми помогне ще му бъда много благодaрен. Нали затова сме хора да си помагаме един на друг!!! Моля Ви ако е по силите ви копнете ми я тук. Предварително благодаря
Goro ivanov

Re: Kъде да намеря сламка за поправка на Явна фактическа гре

Мнениеот gbaev » 08 Юни 2004, 01:24

Ami nz za slamka,no to e mnogo lesno

do ........ Sad
........sastav

molba ot...........

V reshenie ..... e dopusnata qvna fakt. greshka, sastoq6a se v ...............
Motivi
Podpis

Samo ne zabravqj 1 kopie i za otvetnika.
USPEH!
gbaev
Младши потребител

Re: Kъде да намеря сламка за поправка на Явна фактическа гре

Мнениеот еla » 08 Юни 2004, 15:57

Едва ли има точен образец. Просто трябва да правилно адресирана - съд, състав, номер на делото. В обстоятелствената част да се изложи в какво се състои грешката и да се даде точна формулировка на това, което следва да бъде написано. Като и това ще бъде искането на молбата.
Трябва да се мотивира и подкрепи с доказателствата по делото.
Но просто искането трябва да ти е точно - Да бъде допусната поправка на явна фактическа грешка в съдебно решение № ........, като вместо ........., да бъде написано ........
еla

Назад към Взаимопомощ