На второ заседание по гражданско дело по Закона за отговорността на държавата след малка разправия със съдията, който ме лиши от правото да се изкажа и да уточна някои неща по случач (аз съм ищецът), беше приключено със следното:
"Делото да бъде докладвано на Софийски градски прокурор, като му се изпрати препис от протокола.". Дата за следващото заседание не беше насрочена.
Какво означава всичко това?
- Дата и час: 21 Ное 2024, 22:59 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Няма дата за следващо заседание
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Няма дата за следващо заседание
Не знам какво точно е станало в съдебното заседание, но не бива да влизате в спор със съдебния състав, разглеждащ делото. За всичко си има ред, не може кой когато поиска да се изказва пред съда, независимо дали е ищец или друг участник или страна по делото. Ако желаете да внесете някаква яснота по предмета на делото и не знаете в кой момент да го направите, най-добре го направете с писмена молба и я депозирайте в деловодството или по пощата, но не и чрез пререкания със съдиите в съдебната зала.
Вероятно ще получите призавка за следващото заседание.
Вероятно ще получите призавка за следващото заседание.
- adv. Yuliyan Dimitrov
По тези дела е задължително участието на прокурор и ако такъв не е бил призован ,не се дава ход на делото ,праща се препис от исковата молба на съответния прокурор ,макар че не виждам ако ситуацията е такава защо делото е оставено без насрочване.Вижте добре протокола,няма начин там да не е записана причината.
- 14
Не съм взела думата, когато си искам. Поисках я от Съдията и той ми я предостави - мисля, че има разлика. След това обаче реши да ми я вземе.
- Snuran
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|